Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrypty

vilax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy za to jest ban ? Bo widziałem ostatnio nie jednego 60+ z : famasem gold lub różnych kontynentów t-bombami itp.

Można wysłać ticketa jak mam np. screena ?

1329228482-U118767.png

Opublikowano

A będą się mogli jakoś bronić bo nie którzy wymyślają że np. Jak było kupiłem na 180dni itp. Admin ma jak to sprawdzić czy został jednak ten przedmiot zakupiony ?

1329228482-U118767.png

Opublikowano

TAK DLA ŚCISŁOŚCI scryptu na famasa gold nie ma !!!!! jak ktoś go ma to go kupił jeśli zobaczysz je 2 maja to będzie hack bo one były do kupienia tylko 1 kwietnia przez 6 h na 30 dni czyli max do 1 maja

PS: Ja mam famasa gold :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

TAK DLA ŚCISŁOŚCI scryptu na famasa gold nie ma !!!!! jak ktoś go ma to go kupił jeśli zobaczysz je 2 maja to będzie hack bo one były do kupienia tylko 1 kwietnia przez 6 h na 30 dni czyli max do 1 maja

PS: Ja mam famasa gold :D :D

tak dla ścisłości to on jest... I ja ci radzę kupić co się da - jeżeli cię zbanują to trudno, jest na to mała szansa. Stosuj epikureizm - ciesz się chwilą.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

co ci da że komuś konto zbanujesz? najprawdopodobniej i tak tylko 1 raz z nim zagrasz... i co masz do jego eq? kupił sobie te famasy to ma mi to lata co ktoś ma...

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...