Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MóJ Kolega Nie Morze PołąCzyc Się Z Moi Serwerrem A Ja Mogę .

polska303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem aby mój kolega połączył się z moim serwerem NoHAMACHI postawionym na karcie Microft Locbek otóż ja moge zalogowac sie na serwer a mój kolega nie morze mam portmap z wpisanymi id i odblokowanymi portami włączony serwer spolszczenie (clienta metin2 2008r.) i on terz ma clienta i spolszczenie . Więc mam takie pytanie co jest nie tak i co mam zrobic aby mój kolega mógł sie połączyc z moim serwerem . Mojemu koledze wyskakuje błąd łączenia się z serwerem gdy próbuje się zalogować .Morze nie mam jakiegoś potrzebnego programu prosiłbym o link . Proszę o pomoc dam + .

Proszę o nie zamykanie tematu aż sam o to poproszę .

Opublikowano

Autor, sam sobie odpowiedziałeś ... jak masz loopback'a to się nie dziw że inni nie mogą wbić. To jest karta która robi pętlę, i dzięki temu można mieć serwer na 1 os. Jak chcesz grać z kolegą to zrób na hamachi.

Opublikowano

Tak mam też hamachi ale też duda ale poprubuje jeszcze ja k coś to napisze. A tak wogóle to jak zrobic NOHAMACHI i którą opcje wybrac Local only czy co ?

Opublikowano

Pablo ty chyba sam nie wiesz co piszesz? Zawsze no-hamachii sie stawia na loopbacku i to nie ma powiazania z oss.

Poprostu mozesz miec wewenetrzne ip, przy ktorym nie da rady postawic no-hamachi.

Opublikowano

EE a jest tkoś taki sprytny rzeby założyc stronkę rejestracyjną do mojego priwa hahachi już wiele razy próbowałem ale nie udało się mi a potrzebna jest aby dostac się na serwer .Za pomoc + i GM na moim privie priva wiem jak zmodernizować zajebiście ale te pliki serwerowe które teraz mam rzeby dostać sie na priv musze mieć stronke a w nawigat nie moge załorzyc . Jakby miało to coś pomóc serwerr zrobiony na plikach Aryman . bardzo proszę o pomc obiecam te nagrody na 1000% .

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka all, ja mam taki problem , że zrobiłem serwer Hamachi ,ja loguje się na niego poprawnie, a mój kolega już nie może ma -błąd łączenia się z serwerem- co zrobić??? proszę o pomoc.

Opublikowano

up

port odblokowane z końcówką .100

poprawny sysinstall

edytowany root dla niego z normalną końcówką

i dla niego launcher mc 2010

masz to zrobione

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...