Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemy] Problem Z Celowaniem Itd.

sebcio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam parę problemów w Combat Arms dlatego postaram się je jak najlepiej opisać. Napisze to w punktach żeby było łatwiej. Jeśli zły dział itp. to proszę o przeniesienie bo pierwszy raz piszę :). No to więc tak:

1. Mam problem z celowaniem raczej to moja wina ale jednak powiem, a mianowicie kiedy mam starcie i przeciwnik skacze jak oszalały albo poprostu jest jakieś hmm 5/10m ode mnie ale nie skacze tylko biega w kólko to próbuje na nim mieć cały czas celownik ale pomimo moich starań i tak zgine bo jego nie mogę trafić bo albo celownik jest za celem albo przed nim lub jeszcze się myszka dziwnie zatnie i tak jakby lekko jak porusze to nie reaguje. Wiec proszę o jakieś porady jak dobrze mieć rękę itd. bardzo ważne. Dodam, że kupiłem nową myszkę (ale ze starymi było tak samo) LogiLinka ID0015 Laserowa specjalnie do gier link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.pc-akme.pl/images/ID0015.jpg&imgrefurl=http://www.pc-akme.pl/pokazprodukty-3-8-34-287.htm&usg=__nf_mwh5V1v3v_CWaMii3T8tBoIw=&h=509&w=600&sz=27&hl=pl&start=3&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=JZisN7yIxFXwcM:&tbnh=115&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Did0015%26um%3D1%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26sa%3DN%26tbm%3Disch&ei=vUasTab6MdHrOYXLvYwJ. Na początku w tej myszce miałem DPI ustawione na 1600 i w grze czułość 35 później przeskoczyłem na 2200 i w grze 20 ponieważ grałem tylko na karabiny, a teraz zacząłęm spowrotem grać na snipy ale z tymi czułościami trudno bylo mi bardzo nacelowac snipą ponieważ jeden byle jaki ruch i odrazu celownik się ruszał dlatego zmieniłem na 1000 DPI i w grze na 45 i tak zostawiłem bo jest najlepsza na snipy i karabiny.

2. problem to kupiłem sobie G36E Valkyrie na perma myślałem, że umiem nią strzelać bo kiedyś jakoś mi się udawało, a teraz jakoś ledwo zabić mogę (tutaj pewnie też odwołuje się do 1 punktu) myśle, że to przez recoil dlatego chciałbym o parę porad jak dobrze i celnie z niej strzelać.

3. kolejny problem dotyczy już chyba mojej mentalności xD nie wiem jak to dokłądnie opisać. Nie chcę żebyście brali mnię jako debila czy też coś w tym stylu ale jednak tak mi się dzieję. Tak więc jak ktoś mnie zabije (oprócz kolegów, których znam i gadam na skypie wiem, że nie hackują) ciągle piszę "HACKER, WALLHACKER" itd. ale co do wallhacka to nie raz mam rację i mnie to już zaczyna wku****ć i kolegów też (NIE NAWIDZE HACKERÓW) dlatego co mam zrobić żeby tak nie pisać ciągle. Próbowałem już pare razy ale jednak się nie udaje. No i jeszcze do tego dochodzi taki jakby trick i też przestać nie mogę czyli jak zmienię sobie 2 bronie to można je zmieniać za pomocą "Q" i właśnie tu jest problem bo ciągle sobie to klikam i nie raz przez to łapię deada. Naprawdę proszę o pomoc.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Naucz się lepiej celować i poszperaj dalej w tych czułościach myszki.

G36E to trudna do szybkiego opanowania broń,duży rozrzut itp.

Ćwicz i jeszcze raz ćwicz, LUB

Jeżeli cie stać na następnego perma kup coś w stylu FAMAS G2 albo M416 COQB(bardzo fajna broń dla początkujących)

Może miałeś kiedyś doznania z haxami xD nie żebym był psychologiem ale to już twoja i tylko twoja kontrola umysłu o tym zaważy.

Próbuj się powstrzymywać.

Pozdrawiam MiniPro

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

1. Poćwicz celowanie albo kup "łatwiejsze snipy" takie jak dragunov, sr25 (te auto), ustaw sobie w combacie czułość myszy tam chyba jest domyślnie 10 podwyż sobie i zobacz jak Ci się gra.

2. Strzełał seriami ja też gdy strzelam na hama to nawet trafić nie moge;-)

3. Przyczep się czegoś innego i problem z głowy, lub po prostu dokładnie patrz czy to hacker (ja nie wyzywam od razu jak mnie ubije . Lecisz za kolesiem i patrzysz co robi, jakiego ma speeda, jak dużo headów wali..)

Opublikowano

1. Trenuj strzelanie z snajpery, zapewne jeszcze nie ogarniasz. A tak poza tym, dlaczego nie strzelasz jak kolesia widzisz? np. koleś wyskakuje to nie zastanawiam się czy trafie czy nie namierzam i strzelam...

2.G36 trzeba ogarnąć i trzeba ją wyczuć. Z jakiej odległości trochę zniżyć celownik żeby kogoś trafić. Nie strzelaj na full auto, gieta tego nie lubi :< i się rzuca w wszystkie strony świata.

3.Znam dużo ludzi z tym problemem, najczęstszy powód tego jest to iż sam nie umiesz grać(taka prawda) i wydaje Ci się że jesteś najlepszy w CA i nikt nie ma prawa Cię zabić. np. Wejdź sobie na OMA i zabij elite moderatora na 50% dostaniesz kick'a(nie uwzględniam znajomych).A co do tej sprawy z "Q" to jak nie umiesz to nie rób, najpierw naucz się celować.(ten sam problem miałem jak przerzucałem się z CS na CA)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Co do:

3. Wyzwij kogoś porządnie ( najlepiej jakiegoś hi-ranga ) i wyłap chat bana, ja tak zrobiłem celowo i teraz cały czas gram i mam wyjebane na haka po prostu wyjdę z roomu jak jakieś dziecko 5 letnie wbije z telekilem i nawet nic do niego nie pisze.

Opublikowano

Naucz się lepiej celować i poszperaj dalej w tych czułościach myszki.

G36E to trudna do szybkiego opanowania broń,duży rozrzut itp.

Ćwicz i jeszcze raz ćwicz, LUB

Jeżeli cie stać na następnego perma kup coś w stylu FAMAS G2 albo M416 COQB(bardzo fajna broń dla początkujących)

Może miałeś kiedyś doznania z haxami xD nie żebym był psychologiem ale to już twoja i tylko twoja kontrola umysłu o tym zaważy.

Próbuj się powstrzymywać.

Pozdrawiam MiniPro

Narazie nie mam już hajsu na perma, a co do CQB to miałem na poprzednim koncie powiem tylko jedno miałem już pare kont i tak prawda miałem z haxami ale teraz już nie hackuje poprostu nie nawidze ich.

Mam nadzieje, że uda mi sie powstrzymać. :) Pozdro

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Co do:

3. Wyzwij kogoś porządnie ( najlepiej jakiegoś hi-ranga ) i wyłap chat bana, ja tak zrobiłem celowo i teraz cały czas gram i mam wyjebane na haka po prostu wyjdę z roomu jak jakieś dziecko 5 letnie wbije z telekilem i nawet nic do niego nie pisze.

No właśnie też jak telekill wejdzie to wywalam z rooma tylko szkoda expa np. z dobrymi statami :(. Pozdro. A i na chat bana się nie piszę bo miałem juz pare banów w tym na IP dziwnie bo tylko na 2 dni WTF normalne xD

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

1. Trenuj strzelanie z snajpery, zapewne jeszcze nie ogarniasz. A tak poza tym, dlaczego nie strzelasz jak kolesia widzisz? np. koleś wyskakuje to nie zastanawiam się czy trafie czy nie namierzam i strzelam...

2.G36 trzeba ogarnąć i trzeba ją wyczuć. Z jakiej odległości trochę zniżyć celownik żeby kogoś trafić. Nie strzelaj na full auto, gieta tego nie lubi :< i się rzuca w wszystkie strony świata.

3.Znam dużo ludzi z tym problemem, najczęstszy powód tego jest to iż sam nie umiesz grać(taka prawda) i wydaje Ci się że jesteś najlepszy w CA i nikt nie ma prawa Cię zabić. np. Wejdź sobie na OMA i zabij elite moderatora na 50% dostaniesz kick'a(nie uwzględniam znajomych).A co do tej sprawy z "Q" to jak nie umiesz to nie rób, najpierw naucz się celować.(ten sam problem miałem jak przerzucałem się z CS na CA)

1.Ze snipy to w miare umiem po tej przerwie dluuuugiej i powiem ci ze na poprzednim koncie ze snipy koksiłem ale teraz musze od nowa skilla złapać ale narazie jakieś pare ultra poszlo. Wiesz ze snipy wole trochę przycelować i go zabić bo w przeciwnym wypadku się szybko odwróci flash scope i po mnie ale ja też flashe umiem jeszcze nie do konca celne ale wprawe już trochę mam.

2. Mam kropke na środku ekranu i jak włączam scopa z giety to wiem gdzie mam strzelac bo jak też wiesz i ja to wiem, że gieta na scopie strzela trochę wyżej więc ta kropka mi wskazuje miejsce trafienia pocisku ze snipy to na no scopie z tą kropką ideolo :).

3. Grać umiem ale jeszcze nie perfekt jak ludzie z montage'y wbijam na OMA często i także z elitą i dostaje kicka na 95% zrobie na nim coś imposible albo raz weszłem na eli pro Death Room i nowa runda i odrazu mnie kicka. Ale taka prawda, że grać umiem tylko muszę się jeszcze podszkolić. A i mnie nie zrozumiałeś nie miałem na myśli tego, że robie przewrotkę (jak to kolega mój mówi) ze snipą bo nie lubie tak ale ogólnie z broniami i nie mogę przestać ale postaram się nie robić. Pozdro.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

1. Poćwicz celowanie albo kup "łatwiejsze snipy" takie jak dragunov, sr25 (te auto), ustaw sobie w combacie czułość myszy tam chyba jest domyślnie 10 podwyż sobie i zobacz jak Ci się gra.

2. Strzełał seriami ja też gdy strzelam na hama to nawet trafić nie moge;-)

3. Przyczep się czegoś innego i problem z głowy, lub po prostu dokładnie patrz czy to hacker (ja nie wyzywam od razu jak mnie ubije . Lecisz za kolesiem i patrzysz co robi, jakiego ma speeda, jak dużo headów wali..)

1. Automatem już nie bije skończył mi się sr25 sandfire, którego miałem na 30 D i teraz już nie gram tak tylko te co na hita biorą musze niestety bić do CSM 3 na TPG 1 bo narazie z L96 bije. A czułości już nie zmieniam bo ta jest idealna jak dam mniej to celownik za słabo chodzi.

3. Mam nadzieje spróbuje albo poprostu to olać gnoi i tyle "No skille"

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

1. Zmniejsz czułość myszki.

2. Nauczysz się nią strzelać, po prostu trenuj.

3. Nie przejmuj się nimi.

1. Nie zmienie bo ta jest idealna.

2. thx

3. Mam taką nadzieję, że mi się uda nie przejmować

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

No dzięki za wszystko mam jeszcze takie pytanie ma ktoś skypa albo TS'a?? to może by się pogadało i razem trening zrobili?? Podam skypa z TS'em to jakoś się zrobi: cobra1327 jak coś to dodajcie. Ja bym się gietą nauczył i bez wyzywania wkoncu :). Pozdro sebcio95.

PS. Zna ktoś jakąś darmową stronke do tworzenia sygnaturek z CA?

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Wiesz co to opcja edytuj ?

6 postów pod sobą myślę że dostaniesz warna x 5 ^^

do sygn najlepsza

casigs.de

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...