Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsaw

Osama

Pytanie  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyja?ni?by? si? z nimi dalej?

• Tak
      14
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byś zrobił gdyby dwóch twoich najlepszych kolegów okazało się gejami, do tego chodziliby ze sobą. Przyjaźniłbyś się z nimi dalej czy nie?

RAsfepN.png
Opublikowano

Omfg.. Jaka nazwa tematu..

Przyjaźniłbym się z nimi, lecz oznajmiłbym że nie chce na nic patrzeć jak oni się kochąją itp. Ale i tak moi przyjaciele to nie geje więc nie mam się czym martwić. :)

Opublikowano

Ja bym się przyjaźnił , ich sprawa jakiego są wyznania.

Jeśli przyjaźniłeś się z nimi tyle lat ,to teraz miałbyś przestać ... to świadczyło by o tobie , nie o nich

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Gejow Pedalow Lezby Pedofili trzeba wyeliminowac jak napisal Hitler jest to podrasa nie sa to ludzie czystej krwi tylko

istoty podbne do nas z mozgiem idioty.

Przeczytajcie ksiazke Hitlera ktora napisal w wiezieniu to bedziecie wiedziec o czy mowie

PS Pozwolil bys swojej corce zadawac sie z pedofilem gejem lezbijka ??? Nie bal bys sie zeby cos sie jej stalo ??? Odpowiedz sobie sam!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP bo to sa kobiety one juz maja to w genach

jak myslisz Piekna kobieta z gladka cera caluje jakiego owlosionego z lupierzem i pryszczami faceta???

Ja tego niepojmuje ze one sie nie brzydza. Kobieta to rzecz swieta.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Pewnie, że nie.

Nie toleruje pedałów.

Jeżeli ktoś już nim jest, to powinien się leczyć.

Pedały, lesby, pedofile, zeofile, nekrofile ( :D ) - to jedna "rodzina" . Takich powinno się leczyć, kastrować.

To moje zdanie, i nie obchodzi mnie to, jak ktoś na to zareaguje .

(Miałem napisać - " Mam to w dupie jak ktoś na to zareaguje " lecz do tego tematu to zbytnio nie pasuje :D )

Dawniej WhiteSTAR1906 ;)

Opublikowano

Jak się już z kimś zaprzyjaźnisz to znaczy ,że będziesz jego przyjacielem na dobre i na złe, tak? Moja odp. Tak

Chyba ,że się kolegujesz ^^ to w takim razie odp. nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...