Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Zakaz Przeklinania Na Serwerze Mpc.

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kokosz i wywal tych beznadziejnych adminów typu "Jezus Chytrus" weź w ogóle zorganizuj nowy team.

Ss'a masz w temacie sugestie jak obraża i przeklina(z wczoraj)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

kokosz i wywal tych beznadziejnych adminów typu "Jezus Chytrus" weź w ogóle zorganizuj nowy team.

To nie jest serwer kokosza, więc może sobie pogwizdać.

Opublikowano

Dalej popłakany? Może jeszcze Ciebie do teamu?

#top

Bardzo chujowo, bo kurwa lubię przeklinać w chuj. Trochę takie dla jebanych ciot, czyli pierdolonych gimbusów. Kokosz, jebnij grosza na serwer albo odgwizdaj się, kurwa.

Opublikowano

Nie obrażałem graczy, to po pierwsze, tylko rumuna, który jest moim ziomem i kręciliśmy bekę. Po drugie cwaniaku zrobiłeś temat w sugestiach do których dostępu nie mam.

"A tak ogólnie admini mają tutaj po 10-15 postów więc OCB?!"

http://www.mpcforum.pl/user/4-mateq/ Masz kurwa moje 15 postów.

Mama zabrania grać, jak widzi takie brzydkie słowa na ekranie?

Opublikowano

#MixSie

Aleś Ty kurwa typie żałosny. Najlepiej napisać w sugestiach, gdzie nikt się nie może bronić, bo mamy mało postów, jo? Dostałeś bana raz, potem zacząłeś swoje wielkie płacze o byle gówno. Gdyby nie mateq (tak, w porównaniu z nim jesteś randomowym gównem 2k11, które chce się przylizać) to ten serwer by wyglądał jak poligon do testowania wh. Teraz pewnie będziesz siedzieć na serwerze po kilka godzin i każde przekleństwo będziesz wrzucać na forum żeby się zemścić. Już to zacząłeś na forum, brawo. Oczywiście tak, żebyśmy nie mogli się bronić. No to jedziemy Twój pojebany post:

A tak ogólnie admini mają tutaj po 10-15 postów więc OCB?!

Chcesz żeby adminem był ktoś kto w csa gra od wczoraj? Chuj z tym, przecież ma 1000 postów na mpc, więc się należy. Dla Twojej jebanej informacji administratorzy (ogarnięta część) tutaj miała lub dalej ma 1k+. Czołem.

A jeżeli osoba prowadząca server nie będzie chciała zmienić adminów

to proponuje usunąć ip servera spod działu Counter-Strike

Kokosz gówno daje, a to jest dobra reklama. Rozwijanie działu za darmochę? No kurwa, lepiej się nie dało.

Ciągle na serverze zdarzają się jakieś dziwne sytuacje typu "Banowanie osób z dobrymi statami za ping 20 z powodem duży ping".

Banowanie za laggi. To, że masz ping 10, bo napierdalasz laserami z komputera to nie znaczy, że zawsze będziesz śmigać czysto po mapie. Na indii jak dostałeś bana to Ci skakał ping, nie pierdol.

Miałem na ss'ach jeszcze screen'y jak Ten "Jezus" nie zna zasad ortografii więc podejrzewam że to jakieś 9-10 letnie dziecko.

Nawet jakby miał 10 to i tak jest mądrzejszy od Ciebie jakieś 10 razy. Nie, ma więcej.

Na serverze nie ma atmosfery ledwo kto się odzywa przez mikro w godzinach 13-15 po 5 osób na serverze.

A od kogo to kurwa zależy? Bo chyba nie od administracji.

Wszyscy wielce wybierali ffa i tp ale jak już jest to nikt nie gra.O wiele lepsze powodzenie miałby mod

Call of Duty z możliwością kupienia klasy czy też expa za sms(Byłoby na utrzymanie servera).

Idiota, jou. No więc jadę. W csa gram od paru lat i duuuużo grałem na publikach bo nie miałem mic i nie bardzo się napalałem na kupno. Cool story off. FFA najłatwiej rozwinąć. Jak będzie na serwerze dużo osób to się zrobi kolejny i może kolejny. Potem sobie wrzucicie cod moda i będziecie srać magicznym ogiem. To jest kurwa bez sensu, tym bardziej na pierwszy serwer. Jak się nie podoba to masz 120 non stimowych cod modów na których możesz się pobawić z przedszkolakami. Exp za sms. Pojebało.

Proponowałbym też nie reklamować tego servera też tutaj tylko na innych forach.

Masz wzór reklamy w podpiętych, zapierdalaj do roboty.

Jeżeli administracja servera nie ogarnia wystarczy podać mi pasy do ftp wgram zwykły amxmod zrobię rekrutacje na forum i już.

"No tak, podlizałem dupę to teraz mi dawać kurwa admina"

Chyba Cię pojebało.

W dodatku ten serwer jest zbyt słaby na ogarnięcie moda i tylko na ffa będzie w miarę fajna gra. Jeśli chodzi o wyzywanie, to naucz się kurwa co to jest ironia, sarkazm i śmieszny żarcik, bo chyba do kumpli nie mówisz "spierdalaj" całkiem poważnie, huh? I chuj mnie obchodzi co powiedział Peja...emm...Czołem fagasie.

Opublikowano

Fejk, jak masz coś do "sugesie dotyczące forum", to napisz na PW - przekażę to tam.

Sprawy serwera powinny być omawiane w forum serwera, a nie w sugestiach dotyczących FORUM.

Opublikowano

Dodam plugin który będzie zakrywał wulgaryzmy.

Dokładniej wysłane zdanie nie będzie pokazywane.

A co do teamu, będzie selekcja.

No, wyjebałeś mnie i już nie ma kto serwera ogarniać, brawo.

Opublikowano

Proszę modków tego działu o wywalenie z forum osób, które są niekulturalne. To że jesteśmy otwarci na nowych, to nie znaczy, że będziemy akceptować chamstwo.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Proszę modków tego działu o wywalenie z forum osób, które są niekulturalne. To że jesteśmy otwarci na nowych, to nie znaczy, że będziemy akceptować chamstwo.

Pozdrawiam.

Gratuluję kurwa sukcesu. Teraz każdy przeklina 30x więcej żeby jebać zasady.

Na forum można, więc dlaczego nie na serwerze?

• Dodaj nową pozycję...