Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Ev3Rmetin [Pl] [Hamachi]

waldii941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denny serw ga nie odpisuje odziny sie nie zgadzaja leci -

A czy Ty umiesz czytać .. ? Napisane jest dokładnie ' czyt. od Autora ' pisze że 18 kwietnia start serwa o godz. 15-16. O 16 wystartował a Ty masz jakieś głupie teorie. I zaraz denny serw. Dziwny jesteś . Wgl. jak miałem odpisać jeżeli byłem Offine ?

techno.gif
Opublikowano

Cóż H@ miły lecz niestety cholernie drogo .6/7bon za 50kk czyli może na 80lvlu uda się kupić jedną sztukę, no i jeszcze brak pelerynek... :/

Zbieram - ;)

Opublikowano

Cóż H@ miły lecz niestety cholernie drogo .6/7bon za 50kk czyli może na 80lvlu uda się kupić jedną sztukę, no i jeszcze brak pelerynek... :/

Ale kto powiedział że trzeba bonować eq 6i 7 bonem . Te bony są jako dodatek i po drugie w nich jest tylko bon typu siła,int , szybkosc ataku i ruchu i silny na potwory wszystko . A nie którzy rezygnują z gry o byle bzdety, ale to Twoja sprawa czy chcesz grać czy też nie , nikogo nie zmuszam. ; )

techno.gif
Opublikowano

Zauważ że jest to hamachi postoi tydzień może dwa, dlatego zwykle jest to 4fun a tak wgl. skoro nie ma na ludzi 6/7bonu to czemu takie drogie?

Zbieram - ;)

Opublikowano

Zauważ że jest to hamachi postoi tydzień może dwa, dlatego zwykle jest to 4fun a tak wgl. skoro nie ma na ludzi 6/7bonu to czemu takie drogie?

No tak ale tych serwerów 4fun jest mnóstwo, a ja chciałem taki żeby coś zdobyć żeby się trochę pomęczyć. I jest jakaś satysfakcja ze zdobytego eQ .

techno.gif
Opublikowano

serwer 10/10

prezentacja 10/10

minimalna ilosc lagow dobre ceny u handlarzy

erwer zaliczam do EXP-Normal-Easy. Na serwerze możemy poexpić i zdobywać yang na eQ

100% racji

4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...