Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokowanie Teleportu Grota V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita chciał bym międzyinnymi zablokować grotę itp. teleport przez małżeństwo

Przekopiowałem niby Config game61, do Config game99 dodałem też przy tt = game99/CONFIG:MAP_ALLOW: ID map, ale nadal można się teleportować

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Czyli na takie rozwiązanie wpadłeś. Ciekawe, mimo iż chciałem że całkowicie nie można teleportować m.in Buff, tylko niech dopną ten kamień i dostaną sie do AV1 itp

No, ale takie rozwiązanie też jest na początek dobre, rozumiem następne indexy przecinkami oddzielić ?

ps Jak by ktoś wpadł na pomysł jak uruchomić by mapa uruchomiała się na tym " channelu 99 " jak mapa OX i żeby nie można było teleportować buff, proszę o spamik.

A jutro spróbuje sposobu Bambus3k

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Fajnie jak byś mógł chociaż trochę nakierować z tymi indexami bo nie wiem. Większość dodałem już do channel 99 :D