Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Mod - "Adventurecraft"

Stifmeister.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam mod jakiego nie widzieliście - AdventureCraft !!

Polega on na przechodzeniu różnych poziomów, które są strzeżone przez potwory. Są tam rożne labirynty, zagadki i rożne wyzwania.

Filmik:

Download:

http://www.mediafire.com/?xkz4036e90q20k4

Scan:

nie mogę dodać nie wiem czemu ;/

Nie zapomnij zrobić kopii zapasowej minecrafta !!!

TuT jak poprawnie wgrać moda.

1. Na początek otwieramy 2 folderu - .minecraft (ten z %appdata%) oraz folder AdventureCraft.

3090rhh.jpg

2. Do folderu .minecraft --> bin wklej wszystkie pliki z AdventueCraft --> .minecraft --> bin. Dokładniej to trzeba je podmienić!

2duguuv.jpg

3. Teraz do folderu .minecraft --> resources --> sound wklej foldery items i mob z AdventureCraft --> .minecraft --> resources --> sound. UWAGA! - jeżeli w .minecraft --> resources --> sound masz już foldery items i mob to poprostu wklej do nich pliki z AdventureCraft --> .minecraft --> resources --> sound --> items/mob.kccje9.jpg

4. Teraz wejdź w folder .minecraft --> bin i otwórz za pomocą archiwizatora winrar plik minecraft.jar

30vjfgn.jpg

5. Do otworzonego pliku minecraft.jar wklej wszystkie pliki z AdventureCraft --> resources. Pamiętaj! - gdy w resources jest folder np. gui to musisz z tego folderu wkleić pliki do folderu gui w minecraft.jar. UWAGA! - pliki particles, rain, snow, terrain, terrain2 oraz terrain3 należy wrzucić luźno do minecraft.jar tzn. nie wklejać do żadnego folderu.

awx6ae.jpg

6. Teraz odpalamy AdventureCraft. UWAGA! - nie plik wsadowy.

33bk9eb.jpg

7. Po czym klikamy install. Zapewne wyskoczy error, a potem finished install. Klikamy ok, a następnie START. Okienko powinno się wyłączyć i nic się nie włączy.dgig02.jpg

8. Teraz do folderu .minecraft --> saves wklejamy mapę Mayan Temple z folderu AdventureCraft --> maps.

2d1ju9s.jpg

9. Do folderu .minecraft --> bin wklej wszystkie pliki .jar z folderu AdventureCraft.

2r4h30k.jpg

10. Gotowe! Teraz wejdź do gry i wybierz save Mayan Temple.

242v0qg.jpg

UWAGA! - mod może gryźć się z innymi modami, najlepiej wgrać go na czystego minecrafta!

TuT napisany przez lux.

Dla nie kumatych:

Gdy wejdziesz to gry musisz iść po gravlu a potem kierować się po pochodniach!

Liczę na plusiki +++ ;)

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

noo tylko jakos mi sie nie chce zainstalowac dobrze;/ no ale trudno a mod spoko

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

Lol, to dziala wystarczy kliknac instal via loggin a nastepnie zalogowac sie passami z minecraft.net (Nie sprawdzalem na kontach no premium). Zadnego instalowania. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wkurzyłeś mnie ja chciałem o nim napisać :angry: .

Jeśli chodzi o instalacje to ja wszystko walnołem na pulpit i skopiowałem mój .minecraft i tam walnąłem i co mi wyszło crash od czasu do czasu o.O ale masz tego plusika za pokazanie jak go zainstalować.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...