Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naviexpert Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zależy od operatora , każda sieć ma jakieś promocje i kupuje sie przy okazji pakiet na usługe . ja w erze miałem na pół roku w sonyericssonie

aplikacja do działania pobiera dane z serwera programu , to nie program GPS który ma swoje dane zapisane w pamięci tylko A-GPS czyli potrzebuje internetu do działania i pobierania aktualnych pozycji, map i wszystkich punktów POI . telefon rejestruje sie po IMEI wiec jeśli chcesz za darmo używać ciągle musiał byś zmieniać go po upływie okresu testowego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

należę do orange ale gdy wgralem andka 2.1 nawigacja mi sie usunela byla platna wiec teraz zainstalowalem wersje z neta i czy da sie nawigowac bez wykupywania?

@UP

Szybszy

Edytowane przez danielhinz
Opublikowano

operator czasem dokłada aplikacje, czasem daje jakieś darmowe okresy na uzytkowanie, jednak zawsze musisz wykupić abonament po tym czasie , jak używasz często to warto

osobiście lubie naviexperta bo działa w trybie interaktywnym i nieraz zdarzało mi się spotakac info o patrolach policji z radarem albo i samemu takowe zaznaczać na mapie w trakcie jazdy, informacje o korkach czy wypadkach na bierząco też są bardzo przydatne jeśli zależy nam na szybkim dotarciu do celu czy znalezieniu objazdu

:)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png