Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Tradehack,Itemhack,Yanghack...

kaczorek721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem, wiem były takie TUTY ale no jak widać nie do wszystkich to dotarło.

TradeHack, ItemHack, YangHack, KowalHack, LvlHack itp. NIE NIE NIE NIE ISTNIEJE!!! I NIE BĘDZIE ISTNIAŁ ZROZUMCIE TO!

Na prawde nie dawajcie sie nabrać na takie głupoty bo to jest czyste wyzyskiwanie kont,kasy lub ci wpuści jakiś bot wira na kompa że, będzie do wymiany i poco ci to? nigdy nie dajcie sie na to nabrać. Najpierw sprawdź skan, czy bez wira jakiś hack no i czekaj na opinie innych co sądzą i wgl.! Wiem że zaraz się znajdą osoby które będą wyzywały że tylko nabijam posty ale, no nie dla wszystkich jest to jasne. Bo już dziś widziałem nowe tematy o TH

JAK ŻEM KUR*A SZEDŁ NA WOJNĘ ODPROWADZAŁ MNIE MÓJ TEŚĆ MIAŁEM WTEDY SZEŚĆ WALIZEK, WSZYSTKIE SZEŚĆ MUSIAŁEM NIEŚĆ O KUR*A NIEŚĆ, O KUR*A NIEŚĆ. POD GRUNWALDEM MY WALCZYLI POD CEDYNIĄ BYŁEM TEŻ BYLI BYŚMY ZWYCIĘŻYLI ALE KUR*A PADAŁ DESZCZ O KUR*A DESZCZ, O KUR*A DESZCZ. JAK ŻEM WRACAŁ Z TEJ WOJENKI SZEŚĆ WALIZEK MIAŁEM ZNÓW, MIAŁEM SZEŚĆ ORDERÓW ALE KUR*A NIE MIAŁ NÓG OJ KUR*A NÓG OJ KUR*A NÓG

SAM TO WYMYŚLIŁEM Z NUDÓW POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

Było,było i jeszcze raz było. Proszę o nie nabijanie postów. Bo naprawdę to było i bardzo łatwo jest się domyśleć.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Ty możesz się domyśleć a inni nie, na pewno kiedyś na początku dałeś się na takie coś nabrać wiem że był bo to napisałem że wiem ale, zagubiło się w spamie.

JAK ŻEM KUR*A SZEDŁ NA WOJNĘ ODPROWADZAŁ MNIE MÓJ TEŚĆ MIAŁEM WTEDY SZEŚĆ WALIZEK, WSZYSTKIE SZEŚĆ MUSIAŁEM NIEŚĆ O KUR*A NIEŚĆ, O KUR*A NIEŚĆ. POD GRUNWALDEM MY WALCZYLI POD CEDYNIĄ BYŁEM TEŻ BYLI BYŚMY ZWYCIĘŻYLI ALE KUR*A PADAŁ DESZCZ O KUR*A DESZCZ, O KUR*A DESZCZ. JAK ŻEM WRACAŁ Z TEJ WOJENKI SZEŚĆ WALIZEK MIAŁEM ZNÓW, MIAŁEM SZEŚĆ ORDERÓW ALE KUR*A NIE MIAŁ NÓG OJ KUR*A NÓG OJ KUR*A NÓG

Opublikowano

To było wyjaśnienie dla niektórych osób...

Ehhh dzięki za minusy ja się nie przejmuje kto co da więc spoko:P

Opublikowano

Te hacki nie istnieją i większość forum wie o tym. Czasami zdarzy się że ktoś nowy usłyszy od kumpli o czymś takim i odrazu pyta.

Poza tym już było multum takich poradników. Np ten który znalazł plvo

To jest ukryta treść, proszę

Cls

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...