Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić?

lolek1ss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie masz premy i assaultem chcesz ciąć , to jeśli masz 5 slot to polecam tak (jak nie masz 5 slota to hack :D )

1.Pięści

2.MP5K (Ewentualnie BerettaM93R)

3.M4A1 (Albo Tar21)

4.Nady

5.AK47 ( Albo G36C_D)

6. Flashe

I będziesz ownić :)

ja oczywiście tara nie polecam, droga broń ale za to siłą i prędkością prawie jak famas ;)

a jeśli jak koledzy UP pisali że jeśli będziesz grać medykiem/inzynierem to taki zestaw:

1.Pięści

2.MP5K (Ewentualnie BerettaM93R)

3.MP5/K1

4.Medic Kit

5.P90/G36C_D <Jest Kozackie

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

No zgodzę się z up@ Tylko on nie ma premki to raczej 6 , 5 slot odpada a hacka nie polecam bo szkoda konta ;/

Najlepiej 1 lvl hackować dużej starty się nie zrobi :) :P

18925e2d71f54ed69f3497bc412fe769.0.gif

Opublikowano

No zgodzę się z up@ Tylko on nie ma premki to raczej 6 , 5 slot odpada a hacka nie polecam bo szkoda konta ;/

Najlepiej 1 lvl hackować dużej starty się nie zrobi :) :P

E tam , ja cały czas tne na hacku z 5 slotem i jeszcze konta mi nie zbanowali, używam weapon scripta i mam dalej konto ;D

Więc ja jestem koleś git a moje konto sra na zasady :D :D

Ja ci polecam jakiś haczek z 5 slotem i te zestawy które ci podałem i będziesz koksić, oczywiście troche więcej dinarków kosztuje taki zestaw :)

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

@Splinter

Nie musisz czekac dlugo i tak za niedlugo poleci permament na ip i juz sobie nie pograsz w warrocka wiec niewiem czy oplacalny interes, a pozatym warrocka ma straty warte kilkunastu tysiecy dolarow i ostatnio bylo na forum warrocka "privacy policy" i maja nadsylac grzywny wiec lepiej bój sie jak ci przyjdzie liscik z grzywna z 500$ ;( sie mamusia ucieszy ;) pozdrawiam

A co do temu polecam ci na 3th slot kupic ak-47. Szybko zlapiesz skilla z daleka celne jak strzelasz po kulce ;P a ogolnie ja zamiast famasa (jak nie mam) biore zawsze ak wiec to twoj wybor ale rob jak chcesz ;)

LICZĘ NA PLUSIKA :))

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

@UP Z AK-47 Racja dobre jest i jak sie go opanuje to naprawde wymiata, sam nim koksiłem ale i tak dla mnie broń za droga , wole m4a1 ;)

PS:@UP Bawią mnie twoje komentarze,

Po 1: nie wiem skąd by wzieli mój adres gościu , jak do gry sie nie podaje? :D

Po 2: nie istnieją bany na ip , jeśli już to na konto :P

Po 3: wątpie że dostane bana, według forum już od kilku dni powinienem mieć zbanowane konto, i dalej gram , czituje na zombie, normalnie też więc nie wiem o co kaman :D

po za tym dostane bana to zrobie nowe konto i z hackiem na zombie szybko odrobie lvl :D

@Topic , polecam ci moje zestawy , i nie bój sie , za 5 slot nic nie mogą ci zrobić a to jest oszczędność bo lepiej mieć hacka na 5 slot niż kupować premke i za dinary kupować :D

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ja bym na 2 slot kupił mp5k a na 3 slot m4a1 dobra celność dość duży dmg i duża szybkość

POMOGŁEM? DAJ + : ]

typekdalmisygnejeee.jpg

cb8760bdaae2e6c268ff847bda.png

Opublikowano

M4A1..

Broń bardzo niedoceniana przez niektórych bo jest f2p i bardzo tania.

Jednak, posiada ona bardzo wiele zalet i jest jedną z lepszych i łatwiejszych do opanowania broni w grze.

Zalety:

- Przyzwoity dmg

- Niezła szybkość

- B. dobra celność

- Łatwa do opanowania

- Tania

- Broń f2p

- Ładny wygląd i dźwięk : D

Wady:

- Nie widzę żadnych

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@Up zgodzę się naprawde dobra bron lecz rzadko widze by ktoś z nią biegał bo jest niedoceniona przez innych tak jak napisałes

POMOGŁEM? DAJ + : ]

typekdalmisygnejeee.jpg

cb8760bdaae2e6c268ff847bda.png

Pasjonat
Opublikowano

@Splinter

Nie musisz czekac dlugo i tak za niedlugo poleci permament na ip i juz sobie nie pograsz w warrocka wiec niewiem czy oplacalny interes, a pozatym warrocka ma straty warte kilkunastu tysiecy dolarow i ostatnio bylo na forum warrocka "privacy policy" i maja nadsylac grzywny wiec lepiej bój sie jak ci przyjdzie liscik z grzywna z 500$ ;( sie mamusia ucieszy ;) pozdrawiam

A co do temu polecam ci na 3th slot kupic ak-47. Szybko zlapiesz skilla z daleka celne jak strzelasz po kulce ;P a ogolnie ja zamiast famasa (jak nie mam) biore zawsze ak wiec to twoj wybor ale rob jak chcesz ;)

LICZĘ NA PLUSIKA :))

AHAHAHAHAHAHA Ban na Ip. Dziecko. A jak ktos ma zmienne IP?

I skad bierzesz pomysł ze oni wogole daja IP bany?

A co do strat fiinansowych to skad wiesz? G1 zdaje ci sprawozdanie finansowe czy jak?

Jak nie masz jaj zeby uzyc weapon scripta to przynajmniej nie obrzydzaj zycia innym kłamiąc.

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...