Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Produkcja Muzyki Hip Hop (Ponownie)

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witamy was ponownie zleciało już sporo czasu od wrzucenia przez nas naszego pierwszego kawałka (w słabej jakości ) wczoraj został nagrany ponownie na dobrej jakości sprzęcie postaramy się go dzisiaj wrzucić dla was do odsłuchu komentarzyki , różnego typu uwagi , rady mile widziane. Mamy nadzieje , że wam się spodoba :)

Wschodnia Strona Prawdy (jbc. nazwa zmieniona z BezPrzekazu ) dla osób ze słabą pamięcią

http://www.mpcforum.pl/topic/201436-produkcja-muzyki-hip-hop/

pozdrawiamy

Opublikowano

boze nastepne blokersy i co gdzie podpaliliscie juz smietniki wybiliscie okna

same hooligany teraz sa zbuje przez was boje sie wychodzic na ulice bo ktos mi widelcem oczy wydlubie

teraz bede mial koszmary

Uwaga mialem wyjsc na dwor 2011 06 29 lecz po tym nie ma mowy przedlurzam do 2013 !!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up

@2up

Przekaz jest prosto z życia, nie wychowaliście się w takim towarzystwie i w takich okolicznościach więc nie wiecie co to znaczy. A myślicie że taki "Peja" odrazu miał pieniądze na studio i nagrywanie nowych kawałków, zaczynał tak jak my i nie pierdolcie mi że to co śpiewał sobie wymyślił...

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

Ale na tym teraz kariery nie zrobisz a peja mial ciezkie zycie ale watpie zebyscie wy mieli w takim stopniu.

A mi tez nie jest / bylo latwo ale kurwa zrobcie cos motywujacego do zycia chyba ze chcecie byc kolejnym jp. Cos smiesznego tez mozna a nie spiewac o gangsterach z polskich blokowisk.

Co do samej piosenki i zrobienia to nawet wyszlo.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Moim zdaniem dobry bit, wokal nawet, nawet, tekst średni. Piszecie że zły przekaz, ale ten kto pisze teksty, rapuje mówi o tym co czuje, o czym myśli, a rap się właśnie wywodzi z bloków i większość raperów zaczynało od takich kawałków. Jak na wasz pierwszy projekt to jest bardzo dobrze. Powodzenia wam życzę i chętnie przesłucham jeszcze innych kawałków.

Mariuszw13.png
Opublikowano
"Moda na rap"

Nie bawcie sie w to, jesteście kolejnymi nic nie znaczącymi kotami, z których wszyscy mają beke.

szkoda komentować.

A do tematu...może jednak się tak wychowali i w tym jest przekaz ! Nawet tacy sławni ludzie jak Rychu Peja czy Sheller...oni też musieli od czegoś zacząć.

I taka mała uwaga ode mnie: Wystaw nutkę lepiej na forum muzycznym.. ;)

Opublikowano

"Nie bawcie sie w to, jesteście kolejnymi nic nie znaczącymi kotami, z których wszyscy mają beke. "

Gdyby każdy myślał tak jak ty nie mielibyśmy teraz żadnych raperów. Nikt nie mówił że będzie łatwo, początki zawsze są trudne, ale jeśli chcą to robić, jara ich to i starają się (polepszyli jakość, załatwili nowy sprzęt) to może im coś z tego wyjdzie i może coś osiągną.

Mariuszw13.png
Opublikowano
A do tematu...może jednak się tak wychowali i w tym jest przekaz ! Nawet tacy sławni ludzie jak Rychu Peja czy Sheller...oni też musieli od czegoś zacząć.

I taka mała uwaga ode mnie: Wystaw nutkę lepiej na forum muzycznym..

Ziomek gruba Piona w twoją stronę idzie!

Ale trzeba pamiętać jeszcze o tym że polski rap to nie tylko Rychu,Słoń,Sheller itd...

Rap to tak samo te mniej popularne głosy/twarze które zawierają w sobie czysty przekaz (tzw.Nielegal).

Uwaga mialem wyjsc na dwor 2011 06 29 lecz po tym nie ma mowy przedlurzam do 2013 !!!!

Siedź przed komputerem całe dnie módl się codziennie do Boga by twego życia nie zmarnował.

Nawijanie oklepanych wersów o mieście? Boooring.

Nawijają o tym co nawijali już w chuj razu ale każdy z nich ma swoje przeżycia swój przekaz swojich braci.

Teraz co do utworu:

-Wszedliście za głośno w bit.

-Czasami mam takie wrażenie że na końcu zdania co chwile wstawiacie znak zapytania.

-Momentami odbiegacie znacząco od tematu.

-Miejscami podnosicie głos niby dobrze trzeba nabrać charakteru ale róbcie to bardziej z takim zadziornym głosem (zwłaszcza to np. bo te mendy konfidenci wszystko wiedzą)

-Jak to młodzież teraz mówi musicie popracować nad Flow.

-W niektórych zdaniach słyszę również taki nie pewny głos popracujcie nad nim np. powtarzając go sobie na głos albo coś.

Myślę że doradziłem wam chłopaki.

Trzymajcie z kurwami na dystatans.

Nowicjusz
Opublikowano

@up

@2up

Przekaz jest prosto z życia, nie wychowaliście się w takim towarzystwie i w takich okolicznościach więc nie wiecie co to znaczy. A myślicie że taki "Peja" odrazu miał pieniądze na studio i nagrywanie nowych kawałków, zaczynał tak jak my i nie pierdolcie mi że to co śpiewał sobie wymyślił...

Dokładnie mordo przekaz w tym był jest i będzie tak dla waszej wiadomości ... A co mamy kurwa śpiewać o jakiś kolorowych i wymyślnych bajeczkach? Zastanówcie się co niektórzy co w ogóle tutaj wypisujecie bo głowa mała ... W takich okolicznościach zostaliśmy wychowani i nawijamy o tym co myślimy i jak żyjemy. A i jeszcze jedno do wszystkich nie kumatych zamieńcie się z nami miejscami i powiecie nam wtedy czy jest tak kolorowo bo tak naprawdę większość osób na tym forum nie wie jak to jest się tak wychować , a tylko potrafią się spinać przed monitorem... ....

pozdrowionka dla kumatych