Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Nie, wszystkie prywatne serwery są do kitu, lagi, nooby, zero frajdy z gry, nie to co Global.

Jak chcesz grać w WoW'a to tylko glob.

Opublikowano

@Pau

na chuj piszesz takie posty? jak chce się męczyć na privie, to niech się męczy. Jak twój post ma nic nie wnieść do tematu, to najlepiej nic nie pisz.

@topic

z tego co wiem, to nexus jest jednym z tych "lepszych serwerów", ma najlepiej oskryptowane bossy i wszystko działa tak jak powinno, nie ma lagów i bugów, ale nie wiem, czy exp x2 przypadnie Ci na sam początek, jak grasz 1 raz to lepiej na high rate.

Opublikowano

Czy ja wiem żeby iść na sam początek do H rate server? moim zdaniem niech siedzi an blizzlike tam bardziej ogarnie postacie którymi będzie grał ( podczas levelowania też sie ogarnia lekko postać ), jeśli chodzi o server prywatny to polecam ci Toda czyli

To jest ukryta treść, proszę

z tych wszystkich polskich prywatnych serverow to ten jest najbardziej oskryptowany i działający no tyle, że raty x1 nie przyciągają zbytnio nowych playerow wowa^^.

To tego co napisał Pau noo global to global ale na sam początek najpierv privy niech zobaczy czy taka gra mu sie spodoba potem może zabrać sobie triala na globalu i porównać ^^ jak super sie gra jeśli wszystko działa i jest 24/h ON.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png