Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Kolczuga W Sklepie.

-Shogun-

Kolczuga w sklepie  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia? by? mo?liwo?? kupienia kolczugi w sklepie?

• Tak
      35
    • Nie
      20
    • Nie mam zdania.
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od czasu dodania pluginu IconomyChestShop myślę nad dodaniem do sklepu kolczej zbroi (kolczugi).

Kolczuga.png

Myślę że dodało by to uroku serwerowi, wgl podoba mi się ta zbroja.

Wypowiadać się i brać udział w ankiecie. Głos ostateczny zostawiam administracji, Geoningowi.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

przecież każdy może sobie zrobić zbroję z żelaza czy złota lub diamentu. Wg. mnie nie ma potrzeby dodawania tej zbroi do sklepu bo chyba mało osób by kupiło...

Opublikowano

Zbrojka była by po to aby wykorzystywać wszystkie możliwości minecrafta, przez to że takich itemków standardowo nie da się zrobić pozostają one w ukryciu.

A ten serwer ma być wyjątkowy, jeden z lepszych jak z resztą uważam. Dla mnie jest on najlepszy.

Opublikowano

Nie , nie i jeszcze raz nie po co takie coś mi powiedz ?? każdy kto by tylko chciał może zrobić sobie zbroje z diamentu złota żelaza i chyba ze skóry nie jestem pewien czy została ona dodana do sklepu .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Ewentualnie mozna by bylo zrobic tak ze trzeba by zaplacic spora sumke (400-500k) na taka zbroje, a miala by efekty takie jak szybsze zdobywanie itemow kilofami etc. np o 15%

Mozna plywac w lawie cala minute lecz po tym zbroja psuje sie jak inne.(do tego mam zastrzezenia)

Mozna spasc z 45kratek i przezyc.

I inne takie fajne efekty;p

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

A ja jestem na tAK ale żeby były części do niej strasznie drogie bo ona jest chyba najlepsza no nie? I niech włączą pvp arene i na arenie tylko koksy by biegały z taką zbroją...reszta z gorszymi...

+UP Ale wtedy może niech każdej zbroi dodadzą opcje ale neich ta będzie najlepsza zwłaszcza najlepsza ochrona na pvp arenie..i może plugin że na pvp arene nie można wchodzić bez ustalonych itemów np. 1 diament czy że walka się toczy o item a jak nei da to ss i ban..wiem że gdzieś tak było...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Dobra, proszę o zamknięcie.

Geoning mi napisał, że kolczuga będzie na s2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...