Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo jak ide na ripka mam tego metka do rozwalenia ale chce sobie rozwalić pare tych metków żeby mieć potem mapki na ripa od razu na 2 piętrze sie prze teleportować i moje pytanie jak to zrobić żeby te mapki mi nie zniknely od poczatku jak będe szedł na ripka na 2 piętrze mam na tym piętrze z metkami zostawić te skrzynki i czy wszystkie otworzyć i sie lognać i wtedy orazu na ripa???

JAK ŻEM KUR*A SZEDŁ NA WOJNĘ ODPROWADZAŁ MNIE MÓJ TEŚĆ MIAŁEM WTEDY SZEŚĆ WALIZEK, WSZYSTKIE SZEŚĆ MUSIAŁEM NIEŚĆ O KUR*A NIEŚĆ, O KUR*A NIEŚĆ. POD GRUNWALDEM MY WALCZYLI POD CEDYNIĄ BYŁEM TEŻ BYLI BYŚMY ZWYCIĘŻYLI ALE KUR*A PADAŁ DESZCZ O KUR*A DESZCZ, O KUR*A DESZCZ. JAK ŻEM WRACAŁ Z TEJ WOJENKI SZEŚĆ WALIZEK MIAŁEM ZNÓW, MIAŁEM SZEŚĆ ORDERÓW ALE KUR*A NIE MIAŁ NÓG OJ KUR*A NÓG OJ KUR*A NÓG

SAM TO WYMYŚLIŁEM Z NUDÓW POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

Jak jesteś na piętrze z metinem (70lvl) to możesz podropić skrzynki, a potem jak ich masz np. 10, to je otwierasz.

Dropną Ci 2 mapki, to 1 używasz idziesz dalej, kiedy ubijesz, to potem idziesz od nowa, wbijasz na 1 piętro i klikasz na mapkę.

Pamiętaj możesz mieć tylko 1 mapkę zin-xxx, przy sobie bo inaczej Ci zabierze wszystkie, a nie przeniesie. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Aha dzięki! ;)

JAK ŻEM KUR*A SZEDŁ NA WOJNĘ ODPROWADZAŁ MNIE MÓJ TEŚĆ MIAŁEM WTEDY SZEŚĆ WALIZEK, WSZYSTKIE SZEŚĆ MUSIAŁEM NIEŚĆ O KUR*A NIEŚĆ, O KUR*A NIEŚĆ. POD GRUNWALDEM MY WALCZYLI POD CEDYNIĄ BYŁEM TEŻ BYLI BYŚMY ZWYCIĘŻYLI ALE KUR*A PADAŁ DESZCZ O KUR*A DESZCZ, O KUR*A DESZCZ. JAK ŻEM WRACAŁ Z TEJ WOJENKI SZEŚĆ WALIZEK MIAŁEM ZNÓW, MIAŁEM SZEŚĆ ORDERÓW ALE KUR*A NIE MIAŁ NÓG OJ KUR*A NÓG OJ KUR*A NÓG

SAM TO WYMYŚLIŁEM Z NUDÓW POZDRAWIAM!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...