Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Impreze #1

FesioreK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzisiaj odbyla sie pierwsza impreza z wywalaniem mnóstwa itemów typu zloto.

Zapisy zaczynają się od teraz na następną imprezę która jak sądze odbędzie się za 3-4 dni. Wszystko ustalimy

Szukamy Sponsorów i Z-cy organizatora.

Wpłata za wejście 5.000 euro w skrócie 5k. Nie jest to wyludzanie , bot byl na imprezie dzisiaj to powinien coś wiedzieć.

Maksymalnie może wejść 15 osób kto pierwszy ten lepszy. Ostatnie miejsce czyli 15 jest licytacją czyli kto da więcej . Godzina będzie ustalona .

1.plszakalp

2.Bakoo

3.Lubie Dzieci

4.Toriz

5.SaperMT2

6. Maniek4Fun

7. Osa1942

8. MalyGlod

9.

10.

11.

12.

13.

OSOBY VIP !!!

14. MENTHOSH

15. Mechu

Zapisy na sponsora itd. na PW lub w grze , zapisy na impre pode mną.

P.S. Było niestety teraz mniej itemów ponieważ spadłem z wieży i ktoś zebrał moje itemy ;d

SPONSORZY

1.PLSZAKALP

2.MIASTO PROWILLE !!!

Opublikowano

Chciałbym was przeprosić , jednak mój komp jest tak przesrany , że 1.5 mam wersje i na 1,4 ani rusz.

Nastąpiły zmiany w imprezie :

- Impreza nie będzie w moim domku tylko na dyskotece , /warp prowille schodzimy i na prawo mamy taki żelazno-złoty "budyneczek" , który jest nieskończony bo ilość materiałów na ściany ze złota i żelaza przekracza moje możliwośći.

- Ta impreza będzie jak wejdzie wersja 1.5 i od tamtej pory 2 dni

- Będzie to impreza "Diamentowa" ,ponieważ ściany robiłem only żelazo i węgiel , to zostały mi 2 stacki diamentów , spróbuję jeszcze z pół stacka zebrać oraz liczę na sponsorów ;]

Każda informacje będzie w tym temacie.

• Dodaj nową pozycję...