Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Od dłuższego czasu są takie lagi że powoli kurwicy dostaje i nie tylko ja . Usuwa eq , cofa o jakieś 15min to jest poprostu nie do zniesienia . Napiszcie do firmy hostingowej żeby to ogarneli lub zmiencie maszyne . Ludzie z serwera przez to odchodzą bo denerwujące to jest .

Opublikowano

To nei jest wina minecraft. Beta oznacza, że w grze mogą zdarzać się błędy. Serwer według mnie jest ok... To wina minecrafta albo twojego kompa. Lagi mi się zdarzają rzadko.

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Opublikowano

To nei jest wina minecraft. Beta oznacza, że w grze mogą zdarzać się błędy. Serwer według mnie jest ok... To wina minecrafta albo twojego kompa. Lagi mi się zdarzają rzadko.

Zadko? nie ma ich wcale...

Nie wiem o co chodzi autorowi tematu ale jeśli chodzi o lagi serwerowe(których nie mam) to wkrótce się zmniejszą przez otwarcie s2

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

lagów nie ma ? Spoko dzisiaj chyba z 4 razy serwer padł i były 2-3 cofki o 15min ... Laguje prawie ciągle .

Opublikowano

lagów nie ma ? Spoko dzisiaj chyba z 4 razy serwer padł i były 2-3 cofki o 15min ... Laguje prawie ciągle .

Słuchaj, sprawa jest prosta, jeżeli Ci się nie podoba to po co dalej grasz? ;>

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

To przez kompa cofa mi serwa ? Haahha dobre... . Expik mówie czy mi się nie podoba ? Poprostu informuje co się dzieje z serwerem .

Opublikowano

To przez kompa cofa mi serwa ? Haahha dobre... . Expik mówie czy mi się nie podoba ? Poprostu informuje co się dzieje z serwerem .

toxing napisał dlaczego były lagi, więc w czym problem? ;>

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...