Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Nevared

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wgrałem pliki nevared wszystko w maszynie ładnie gra ale nie mogę się połączyć z serwerem a jak wpisuje złe passy to pokazuje że mam złe passy a jak dobre to blad sprawdzałem pong i all dobrze mam nie wiem od czego

to może być ;/ == NULLNUL1234abcd567efghNULtesttesttesttest - i niewiem czy to też dobrze tak samo mam w bince.

P.S takie info gdy zrobiłem serwa na all czystych 2010 sklejonych to chodziło dobrze a po wgraniu plikow durablemt2 czyli all oprócz folderu quest i map to sie coś zepsuło ;/ ...

@edit

wyskakuje mi :

mv rename syslog to ./log/2110417/syslog.13: no such file dyrectory

Opublikowano

gdy daje napraw tabelki skill_proto_6skill i bony_edited to wyskakuje mi w op repair mgs type error mdg_text Table'player.skill_proto_6skill is read only i przy tabelce bony_edited tak samo może od tego?

a z portmapem zaraz sprawdze

Opublikowano

Po 1. To sa pliki DURABLEMT2... Nevared ukradlo tylko te pliki....

Po 2. Wejdz do /var/db/mysql/player i zaznacz wszystko CTRL+A ... Prawy przycisk i zmieniasz chmody na 777 i powinno dzialac..

Opublikowano

@up nie pomogło ;/ znaczy sie nachwile pisało NORM zamiast ON pisało zostaniesz połączony wywaliło do okna logowania i sie zrobiło znowu ON ;/