Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Kilka Problemow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem 1 : niechcący usunołem tabele account z navicat jak ja przywrucic (pobrałem jakąs ale nie wiem jak ją Wgrac jak mozna prosze o wytłumaczenie)

2 problem gdy usuwam konta z bazy danych i są zakładane konta nowe to gracze mają odrazu np:80 lvl i eq jak by stare konto jak to usunac

I 3 gdy mamy NPC w ktorym sa inne npc NP: sklep wojownika,Sklep ninja.Sklep sura,Sklep szaman w jednym NPC to jak zmienic itemy w kazdym pokoleij DAJE ++++++++++++++++++++++ Prosze o fast odp szukałem i nie znalazel takiego tematu

-.-
Opublikowano

1. Łączysz do FTP dedyka i tabelę wgrywasz /var/db/mysql/

2. Ustawisz to w bazie. Prawym na bazę account następnie desing table i tam ustaw w tabeli leve 0 a nie 80

3. nie wiem

@Edit 3 może być w pliku od spolszczenia typu hongkong, english itd potem object folder z id npc i tam w plikach możesz spróbować, ale pewien nie jestem.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Ok wilekie dzieki Tabelke naprawilem i wyszyscilem konta super ostanie pytako ma ktos dac downlaod rejestracje z na start bonusami Bo znalazlem jeden temat jak to zrobic ale jak robie to nastrone u gory sa te cyferki bonusu i nie wiem jak to dodac(cyfry sie wysfietlaja na stronie rejestracyjej czyli te bonusy)

-.-
Opublikowano

Mogę ci z tym pomóc robisz tak:

Desing_table na tabelke account i tam edytujessz daty Autoloot_expire itp itd. każda nazwa odpowiada danemu bonusowi. Możesz napisać 8401066 pomogę ci.

1348162346-U215643.png

by Baksiu