Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy Morzna Dostac Za To Bana?

mat852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co napisałeś aż w oczy kole i wiem co powinieneś kupić sobie.... słownik języka polskiego.. dobra jeśli chodzi o gorączkę jak i inne tryby to na serwerach jest ograniczenie- punkty za zajmowanie stanowisk/ wysadzanie m com, są naliczane dopiero gdy na servie będzie określona ilość graczy, samemu nic nie zdziałasz

ProstackyPL.png
Opublikowano

moge ngrać filmik frapsem. dziś wbiłem samemu ze 9000 punktów na gorączce. znalazłe serwer zbugowany albo cos bo bije punkty samemu

Opublikowano

znalazłem juz 3 takie serwery, na karzdym grałem po razie. najłatwiej to wziść wyszukać gorączke na oazie i wg graczy . wez rooma na 34 czy tam 32 graczy i sprawdz czy zadziała. ping serwera zeby był powyzej 100. mało jest takich serwerów. wczoraj gralem na 26 i tylko 3 takie były. dziśiaj przeszukałem juz 15 i jeszce nie znalazłem.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Boże.... po prostu serwer musi "pamiętać" że byli na nim jacyś gracze. Dlatego punkty są naliczane i za drugim razem już nie. Może to być każdy serwer.

Dokładnie, miałem to samo napisać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...