Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dark Steam - Czyli "Dość" Legalna Zabawa

Ksekowny

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Lepiej zakładać na to nowe konto, czy można na starym na, którym mamy już parę gierek.

Bo nie chce ryzykować utraty konta.

Opublikowano

Co? ja mam narazie tego cracked steama i nie widze avatarow i inni chyba mojego tez chociaz mam ustawiony i chodzi mi o to czy na tym dark steamie bedzie widac avatar

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

W cs'ie w opcjach zaznaczasz czy chcesz mieć w statach widoczne avatary.

Przynajmniej tak jest na Steam'ie na NS nie próbowałem bo tam sami cheaterzy i nie warto włączać nawet.

W cs'ie 1.6? Możesz powiedzieć gdzie?oO

g0Tef.jpg

Opublikowano

@up'

W csie? na steamie to się zmienia gdzieś. A co do avatarów to musisz mieć większą rozidzielczość od 800x600 bo nie widać avów.

Opublikowano

Ja wiem, że na mniejszej rozdzielczości ich nie widać.

Chodzi mi o to, jak wyłączyć je na 1024x768

@down

Teraz to ja nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz.

Ja nie mam zamiaru nic kupować.

g0Tef.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie tego Dark Steama... Czy to jest normalny steam ? Typu ściągne gre i będę mógł wbić na serwer steam ? Dlaczego jak się rejestruje na stronce, to przychodzi tylko 1 email żeby wejsć na strone darksteam.net i się normalnie zalogować, lecz jak się zaloguję, to gdy przechodzę do strony w której mogę ściągnąć DarkSteama piszę Login or Register i nie mogę nic pobrać ;(

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam problem, wysłałem sms i wysłałem im ten ticket czy jakoś tak i co mam dalej robić ?]

Pobrałem Darksteam

@ edit

mam tylko za free gry, podać gdzieś ten kod czy jak ?

co zrobić żeby mieć te gry z PLUS jak wysłałem sms ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wyslalem sms, ale jedyne co mi przyszlo na poczte to potwierdzenie nie dostalem zadnego loginu ani kodu. Wie ktos co zrobic?

Nieaktualne juz sobie poradziłem + za tut

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm ta strona już nie działa albo Polacy mają zablokowany dostęp do niej.

Forbidden

You don't have permission to access /get-darksteam.html on this server.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at www.darksteam.info Port 80

Opublikowano

Hmmm, to dziwne bo ja wchodzę normalnie na stronkę a IP nie zmieniam...

Aha, i czy ten DarkSteam działa na tej samej zasadzie co ten Crack Steam o którym jest mowa w TYM temacie?

@EDIT

Jak to jest to samo to ja dziękuję bo to jeden wielki szajs jak dla mnie...

Ekhem...
To na tyle :D

Opublikowano

Hmmm, to dziwne bo ja wchodzę normalnie na stronkę a IP nie zmieniam...

Aha, i czy ten DarkSteam działa na tej samej zasadzie co ten Crack Steam o którym jest mowa w TYM temacie?

tak

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co? ja mam narazie tego cracked steama i nie widze avatarow i inni chyba mojego tez chociaz mam ustawiony i chodzi mi o to czy na tym dark steamie bedzie widac avatar

Na cracku nie widać wgl. ,że masz awatar... i czasami pewnie pisze ,że masz ID_STEAM_LAN ;d ja tak miałem ,ale kupiłem se steam i mam awatar i innych też widzę...

Opublikowano

Powiedzcie mi czy aby pobrac gry musze odpalic ten CF Toolbox? Poniewaz nie dziala mi on :/... gdy go wlaczam to wyskakuje okno i brak odpowiedzi.

Z UCL mam podobnie, tylko ze gdy go wlacze to wyskakuje jakis blad z frameworkiem... frameworka przeinstalowywalem 2x.

I dziala na tym multi? Jesli nie to po co komu to skoro sa warezy torenty itd?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...