Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Bez Sensowny Spam Dzieci Neo Na Serwerze.

CreatePL

Dzieci  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinni by? banowani

• Tak
      39
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jest to moja druga ankieta w, której chce omówić zachowanie się dzieci NEO na serwerze. Mówię między innymi o : Xenex, LubieDzieci itp.

Chodzi mi o ich zachowanie. Często mówią teksty typu

-Ej wyłazić wyszło 1.4_04 !!!! - To jest denerwujące i chodzi o to, że spamią tym

- Ej wiecie, że jak kliknę V to mam jaskinie ? - Xenex tak gadał najwidoczniej ma Xray

Albo najczęstrze pisanie :

!/msg Xenex Ej nie mów, że Alt i F4 dają diamenty!

Chodzi mi o to aby czy administratorzy powinni z tym walczyć.

Jestem graczem ale i moje zdanie się liczy.

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Opublikowano

Bez przesady, nie ban... Ale może wprowadzić takie coś jak z wulgami... Dwa kicki i blok na pisanie na tydzień... Bo na prawdę na to ostatnie się ludzie nabierają i relogi są bez przerwy...

Nothing to do here.

Opublikowano

Według dla mnie ban to jest jedynei wyjście...Kickowac mozna w nieskoączonosć ale i tak wbiją.

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Opublikowano

Na czacie obowiązuje zakaz spamowania.

+ można to potraktować jako

Zabrania się działania na szkodę serwera i/lub społeczności. Kara - ban 4ever.

Naprawde, jest to już wkurzające. Oni wiedzą że to nikogo nie śmieszy, dlatego robią to celowo aby nie dawać ludzią grać.

Moje zdanie sie tak naprawdę nie liczy, lecz powinni mieć chociaż zablokowany czat na 2 dni.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

IMHO takie coś jest przydatne. Ludzie uczą się na własnych błędach i prawdopodobnie do końca życia będą wiedzieli dlaczego niektórzy "niechcący" piszą /msg na globalu albo do czego służy alt + f4.

minecraft.mpcforum.pl id: rahciah666

Opublikowano

Wy myślicie że ich pobanuja? Naprawde z tym nic nie zrobia, bo nasza administracja serwera jedyne co potrafi to wyłączać serwer na długie godziny i spamić tak jak gracze.

Przykład "[KidMod] Bot : Ej kto mi wysle wiecej kasy wygrywa" albo cos pisał zeby mu nie przeszkadzać bo jest na "www.walikonik.pl"

Opublikowano

@UP

Hahaha ! Perm za spam ? No proszę ....

Nie za spam, za dysmózgię i zachowania typu neo. Nie obchodzi mnie czy to były ż a r t y. Jeśli tak to współczuję poczucia humoru.

• Dodaj nową pozycję...