Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Bug] Soccerstar

Nostale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj grając w Soccer Star odkrylem dosc ciekawego buga ale dosc gadania przejdzmy do rzeczy

1. Logujemy sie na konto

2. Wchodzimy do "Pokój Hotelowy"

3. klikamy na ten materac

4. Ustawiamy na 1 h lub więcej(nie ma znaczenia)

5. zaczyna się odliczanie i odrazu klikamy anuluj co daje nam od razu 0,01 energii i co jakis czas po 0,50 nawet ;D

Dla grających w tą gre wiedzą że tam strasznie długo zdobywa sie energie a np przy pomocy taskera w ciągu 10 minut możemy zdobyć około 50 energii w ten oto sposób łatwo można sie dorobić energii ;D

Bug sie przydał ?? daj - to mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

Bardzo przydatny bug dla tych, którzy nie potrzebują energii i potrzebują ( każdemu się przyda ;d ). Dałem '-'

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

dałem "-" ale to daje tylko 0.01 czasem 0.03 max ale da sie na trening czy tam na prace :) dzięki jeszcze raz

Opublikowano

Lepiej usuń to bo jacyś modkowie z tamtej gry tu wejdą i usuną to ;/ umiałby ktoś w taskerze nagrać tak zeby samo klikało ??

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

jeżeli będziesz online przez dłuższy czas daj se pokój daj na 1h i daj anuluj mi dało za jakieś 20minut online na stronie około 10%

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie widze w soccerstar "pokoj hotelowy" i czegos takiego jak energia ? czy mi sie powalilo i to inna gra ?

www.soccerstar.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...