Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jakie Prawa W Clanie Posiada Admin

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administrator clanu może:

1. Kickać z clanu innych użytkowników

- Memberów

- Innych Adminów

2. Zmieniać rangi użytkowników

- Member na Admin

- Admin na Member

(Aby to uczynić zaznaczamy białe pole obok nazwy usera którego chcemy zrobić adminem.

Klikamy lewym przyciskiem myszy na okno "clan member" i wybieramy z listy "clan admin".

Następnie klikamy na "Rang change" i oto w clanie mamy kolejnego administratora.)

29265149.png

99076185.png

Jak widać member został adminem

3. Kupić clan logo

- Jednak aby logo zostało dodane do clanu, admin musi giftnąć logo Liderowi, a ten musi je zaakceptować

4. Zmieniać opis clanu

- Aby to zrobić klikasz "announcement" i w puste okienko wpisujesz to co chcesz aby było opisem.

Co ważne jest ograniczenie 80 znaków ! Gdy wpiszesz tam niecenzuralne słowo w języku angielskim pojawią się ** (jako cenzura),

i również nie można podawać linków z (WWW) i końcówką (.Com) gdyż podzielą los wcześniej wspomnianego przekleństwa.

5. Akceptować aplikacje złożone do clanu

- Aby to uczynić wchodzisz w zakładkę Clan setting > Application > zaznaczasz pole obok osoby którą chcesz widzieć w clanie > klikasz approve

6. Odrzucać aplikacje złożone do clanu

- Wchodzisz w lokalizację Clan setting > Application > zaznaczasz pole obok osoby której podanie chcesz odrzucić > klikasz denny i po kłopocie ^^

wkrótce to ulepsze ale obecnie nie mam czasu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ładna szata graficzna , no ładnie zrobiłeś

ale nie wiem dla czego i z jakiego powodu jako admin nie mogę zmieniać rang członka klanu .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Nie wiem no musisz wejść w clan setting > zaznaczasz obok wybranej osoby białe pole > robisz clan admin > i jest

albo na odwrót jak chcesz kogoś zdegradować

Tak ogólnie to w poradnikach to pustooooo. Pewnie po miesiącu od teraz i tak 7/8 nie będzie wiedziało że jest taki Tut.... No ale

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...