Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Error 2855. The radio button group RadioGroup on dialog SetupType has fewer than 2 buttons .

Wie ktoś może co można z tym zrobic , albo juz takie cos mial .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z GÓRY T H X !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak instalujesz dekarona dawaj cały czas "next" jak już widzisz że masz wybieranie folderu w którym ma być gra wybierz go i dawaj cały czas "Back" żeby być przed potwierdzeniem licencji (czyli sam początek instalacji), a następnie znowu cały czas next, lecz już daj install ;) tak pisało na forum gametribe zastosowałem się tego i mi zadziałało ;)

Opublikowano

mam ten sam problem , z tym ze to next/back ni hu hu nie idzie a usuwanie z tempu plikow jakos mi to malo mowi .... usunalem ten folder gdzie gra sie wypakowywuje? i jakos nie pomoglo napisz co dokladnie usunales

pozdro

Opublikowano

A ja wiem co jest nietak xD

Ok musisz wiedziec że instalka jest troche źle zrobiona i to dzięki temu masz ten problem już pisze co jest nie tak.

Błąd instalki polega na tym że gra instaluje sie tylko na dysku C a error jaki dostajesz jest spowodowany tym że masz mniej niż 8GB pojemności na dysku C. Zrób 8 GB wolnego na C i będziesz miał problem z głowy no i zainstaluj tam Dekarona mam nadziej że pomogłem xD

Opublikowano

no wiec na c mam 10 gb calego miejsca wiec to jest raczej nie mozliwe jestem wstanie zrobic tam do 3 gb max teraz .... co za glupia gra , a jakies inne propozycje ?