Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Włączam Cabala, loguje się i nie wiem jaką postać stworzyć. Nigdy wcześniej w to nie grałem i chce się nauczyć. Proszę o pomoc!

Opublikowano

Wiesz co ja bym ci radził grać force shilderem albo warriorem to najlepsze klasy jak zaczynasz gre mają duzo defa i dmg niczego sobie

Opublikowano

Ja na początek polecam Warriora - dużo obrony i ataku. Miło się nim gra.

@off

Taki temat był kilka dni temu na forum, wystarczy poszukać.

#Include <brain.h>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Więc tak. Włączam Cabala, loguje się i nie wiem jaką postać stworzyć. Nigdy wcześniej w to nie grałem i chce się nauczyć. Proszę o pomoc!

- A więc jest 6 klas:

1.FB [Force Blader]

2.FS [ForceShielder]

3.BL [blader]

4.WA [Warrior]

5.FA [Force Archer]

6.WI [Wizzard]

- Każda z klas ma jakieś zastosowania.

Zastosowania napisze kiedy idziej.

Tak jak w temacie:Nie wiesz kim grać, bo jestes nowy.

Najpierw radził bym Ci zagrać: WA [Warriorem]

Warrior: Ma strasznie dużo obrony + set [pancerz, buty, hełm, rekawice] Grał byś nim do 100 lvl.

Nauczył byś się co i jak w questach, gdzie chodzić mapy byś poznał a pużniej mogłbyś się pobawić z innymi klasami, które Ci u góry napisałem.

Questy są Tylko do 104 lvl.

---------------------------------------------> http://www.cabalonline.com

[Cabal jest Bogiem]

[Exp nałogiem]

[skill podstawą]

[Dedanie zabawą]

---------------------------------------------> http://www.cabalonline.com

Pomóżcie Zbieram Plusy +

Pomóżcie Zbieram Minysy -

Opublikowano

Jak dla mnie to force shielder jest znacznie ciekawszy od warriora, ma dużo defa więc łatwo nim grać. A jeśli już grałeś w mmo podobne do cabala to polecam ci bladera, ma malutko defa, gra się trudniej, ale znacznie fajniej, a powiem ci, że cabala wcale nie jest tak trudno ogarnąć, więc jak masz doświadczenie to sobie poradzisz ;D

Opublikowano

na początek radze Warrior'a, łatwo się gra, każdy chce go do pt a co za tym idzie będzie ci się przyjemnie grało w drużynie i szybko zgarniało expa, jest świetny na pvp więc jak znudzi ci się expienie, to zawsze możesz się nim pobawić...

ew. możesz też zacząć grać FA (Force Archer'em) również ciekawa postać z efektownymi skillami i nawet potrzebny w PT dzięki skillom Healing'a... również bardzo pożądany w pt, na pvp trochę słabiej ale w przyzwoitym secie jest prawdziwym "męczydupą" :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...