Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Herobrine Disconnected"

Karasuux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nie doświadczonym graczem, grającym głównie dla zabawy na zapisach innych graczy.

Gram na Humans Modzie i dzisiaj grając na save użytkownika z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/334757-save-moze-nawet-troche-epicki/

spotkałem na statku Herobrine (w dodatku 2 razy w ciągu 1 nocy), zawsze, gdy podchodziłem blisko i waliłem z diamond sworda pisało "Herobrine Disconnected"! Nie wiem co się dzieje, dodam, że Herobrine nie atakuje, ale chodzi kratka kratke za mną z odległości jakieś 4-5 kratek. Oto SS po 2 zabiciu Herobrine (Aha i ciekawostka - dropią z niego stalowe drzwi) http://tinypic.pl/y752eye144bh . Co o tym myślicie? Mnie osobiście ani troche to nie wystraszyło, podejrzewam, że to sprawka jakiś pluginów save'a czy coś.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Tak, wiem, że można go przywołać za pomocą moda, ale ja nie wpisywałem komend, a pozatym jak sam go przyzwe to po walnięciu go nie pisze "Herobrine Disconnected" - to po pierwsze. A po 2 - to nie stalowe drzwi, skoro on się ruszał i mnie śledził ciągle.

WolfTeamPL player

Opublikowano

Tak, podglądał mnie z odległości jakichś 5-6 pól, tylko obserwował, gram ciągle na komendzie FLY dla bezpieczeństwa już. :D A jak raz go walnąłem to pisało to "Herobrine Disconnected" i znikał z gry całkiem. To na 100% nie był Herborine przyzwany przeze mnie.

EDIT: Co ciekawe przyzwanego przeze mnie Herobrine'a leją Asasyni, a przy tamtym normalnie stali i nic nie robili. o_O

WolfTeamPL player

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cześć ja osobiście wierze w herobrine jest masa fake z herobrine ale są też niezbite dowody na to że on jednak istnieje... macie tu linka do filmiku z youtube 14 minut let's play 19 odcinków w 8 odcinku 12:50 pojawia się na stercie piasku herobrine

w 13:50 już go tam nie ma ... gościu pokazywał jak zrobić fajną farmę nie używa żadnych modów human + czy tym podobne

oraz przeczytajcie na wiki historie herobrine

co tam jeszcze aha na alphie on istnieje jako żadko spotykany mob a na becie słyszałem pogłoski że to samo uczący się błąd gry ... kopiuje twoje ruchy itp tak samo chyba jest u Ciebie ... pozdrawiam

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Na tym modzie występuje podobno Herobrine...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...