Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błąd Z Rangą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry/dobry wieczór..

Mam problem.

Co wbije 10 range to mi się cały czas cofa do 9.

Zawsze jak wyłączę grę..

Wiecie może dlaczego? Przecież dzisiaj już chyba z 5-6 razy z 9 do 10 rangi dobijałem -.-

Opublikowano

TO się ciesz. Ja się ciesze jak mi cofa lvl bo lvl cofa a trening punkt zostaje. Efektem jest to że mam 20 lvl i 21 pkt. zamiast 19 i 12 lvl i 15pkt. zamiast 11. Na 2 pozostałych też mam po 1 pkt więcej. Do tego dodam że jeśli rzeczywiści ci tak często cofało lvl to masz zajebiście dobre konto bo widziałem że u mnie w klanie ziomek sprzedał 20lvl i 26 pkt i AUG za 150 zł. Wiedz nic tylko się cieszyć. ;]

PS. Zajebisty Avatar ;]

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

To i tak kiepsko ja mam 13 level i 20 punktów treningowych. Jest na to sposób żeby sobie lvl cofać. Jak wbijaesz lvl podczas rundy i nie jest ostatnia to możesz wyjść po rundzie level ci sie cofnie a punkt treningowy masz. jak wyjdziesz po ładowaniu następnej mapy to już ci się level nie cofnie dlatego trzeba wyjść przed końcem mapy. u mnie to działa jest niżej temat DO DYSUSJI i możecie zobaczyć screena z konta. Pozdrawiam liczę na plusy jeżeli pomogłem :).

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png