Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie... Są 2:

1. Które bronie z tych literek są na 5 slot a które normalnie, a może wszystkie są na 5? Bo dostałem HK i w Inventory je mam i pisze że dla HeavyTropera, no ale nie da się go tam wygrać więc chyba jest na 5s ;/ ;/ ;/

2. Dlaczego teraz (po update, bo przed tak nie było) jak loguję się do gry to strasznie wolno to idzie, czasami mnie wyrzuca z serva i jak chcę się zalogować na nowo to mi pisze, że już jestem zalogowany (user is arleady logged in)... I jak już wbije na serv to czasami nie pokazują mi się pokoje tylko samo "item shop", nazwa konta itp. a jak kliknę gdziekolwiek to gra się wyłącza.... Przed tym je***ym update tak nie było... Wszystko spie*****li......

@down - taa... moge jak moge... jak 9/10 prób nie moge sie zalogować;/;/;/ za 10 jak mi sie uda to i tak menu powoli chodzi... tak jakbym miał lagi, ale nie mam, bo w czasie gry wszystko spoko tylko w menu jest do dupy;/;/;/

Opublikowano

ty sie ciesz ze chociaż mozesz grac mi wogule warrock nie dziala

@edit

najgorsze jest to ze ja wczoraj wieczorem premke 1 dniowa aktywowalem i chcialem sobie dzisiaj na niej pograc a tu poszla sie jebac bo juz sie chyba skończyla

Opublikowano

xD

Na 1 to tak:

1. AW50F - 3 Slot

2. L85A1 - 3 i 5 Slot

3. HK69 - 5 Slot

4. TMP9 - 3 i 5 Slot

5. Glock - 2 Slot

Na 2 to:

1. Jeśli chodzi o te wolne wczytywanie to wina sprzętu musisz mieć coś za słabe :P

2. Jeśli chodzi o to że jesteś zalogowany to znaczy że miałeś lagg'a i zlagowało Ci konto :P

@DOWN

Hehe może tak w górę nie poszły wymagania może troszkę lepszą grafikę trzeba mieć ale nie tak bardzo :)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

**** jasiu ja tam na moim starym zlomie 1.5 hz procek i 512 ramu smiga jak trzeba ;D

No ale nie powiem gram na 3.5 hz procku i 3gb ramu robi różnicy troszke

Ale napewno to wina przeciążenia sieci jeżeli możesz cokolwiek wyłączyć to wyłącz nie włączaj nic niepotrzebnego

a jak nadal to wykasuj i zainstaluj wr tyle

PoZdRo

mentos135

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

Ja dostałem od nich na moim normalnym koncie tmp9 i muszę przyznać że wybieram dalej moje k1 duużo lepsze,

a na drugim koncie dostałem hk i już potem mi się nie chciało grać przez to, bo nie mam 5 slota na tą broń.

Na 2GHz procku, grafie GeForce 8500GT i 1GB RAM to nawet na high detalach działa WR, ale leciutko się tnie:)

@up nie trzeba takiego mocnego kompa;)

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

weeee kurwa ja dostałem hujowy granatnik HK69 a nie chce mi sie kupywać premki weee (sory za taki wybuch... no wiecie nerwy)

76561197995014005.png

Opublikowano

Wiecie, to razej nie jest wina sprzętu, bo mam chyba całkiem niezły... proc 5 GhZ, grafika 512 mb, ram 4 Gb itp.... może to jest bardziej wina neta, bo nie moge się nim za bardzo pochwalić... 385 kb/s ;/;/;/;/;/

@down - łatwo mówić... ja wiem jacy dostawcy są dobrzy i już pewnie dawno miałbym UPC 20 mb/s , ale .... no właśnie, problem w tym, że mieszkam w takim miejscu, że kablowy net nie dojdzie, bo jak mówią dostawcy "za słabe linie" i niestety mogę mieć tylko radiówkę ;/ ;/ ;/ Co prawda podobno mają zakładać nowe linie, ale podobno dopiero za 2 lata, tak że iężki mój żywot.....

@2x down - no właśnie niedługo ma dojść.......................

Opublikowano

No raczej wina neta...

Jak ci się skończy umowa z dotychczasowym dostawcą netu to zawiąż umowę z Netią albo z UPC.

Sam mam i uważam, że net od nich jest bardzo dobry.

Opublikowano

JAk by doszła do Ciebie neo albo ten nowy internet z ery do którego potrzebny jest telefon to byś nie miał takich problemów bo widać że mieszkasz na niezłym zadupiu i przy radiówce jak masz 7,2 to w naprawde wielkich zadupiach może ci chodzić jak 2 mb/s

notoacta250.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...