Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nfs World

xaforib

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zbieram na Lotusa, sprzedałem swoje samochody. W sumie brakuję mi więcej niż 12 tys. W akcie desperacji (muszę dodać troszkę napięcia do mojej historyjki :D) zdecydowałem się na mazdę (tą różową z logo T-mobile na boku ze względu na zupełną darmochę). Tą mazdą próbuję nabić te nieszczęsne "drobniaki", które są niezbędne do zakupu autka. Problem tkwi w tym, że nic tą mazdą wygrać się nie da, a jak ścigam się z graczami na poziomie tego autka (wtedy kiedy jest jeszcze [można powiedzieć] dobre) to dostaję grosze. A moja słaba cierpliwość i zdrowie psychiczne nie pozwala mi na granie w masę wyścigów po 200$. W akcie desperacji (już 2 raz - muszę chyba zacząć myśleć zanim coś zrobię) postanowiłem postawić wszystko na jedną szalkę - tz. na hacki (teraz wszyscy robią "bbuuuuu"). Pierwsze po co sięgnąłem to "Cheat Engine". Jest to bardzo prosty program, próbowałem go używać bez żadnych poradników. Problem (już 3?) polega na tym (ale ja jestem monotonny) że po podkręceniu speed'a na 1.2 inni gracze "zamarzają" i się nie ruszają. Teraz sięgam do internetu, znalazłem poradnik który opisuję podobny sposób. Jednak gość robi coś więcej ode mnie. Zaznacza jeszcze opcję "Unradnomizer" i zaznacza "Hex" (to koło pola "Value") skanuję przez 0000 i... to wszystko. Efekt ten sam - gracze stoją w miejscu. A jak już dojadę do mety z tym podkręconym speed'em to dostaje 0 forsy i (jak mój kolega mówi) 0 "reputków".

Podsumowanie:

Cheat engine nie działa - szukam czegoś lepszego albo instrukcji do tego programu.

Co jeszcze mogę zrobić, jakiś inny hack? Jeśli tak to proszę o solidną instrukcję, ponieważ z hackami nie jestem "na Ty".

Co więcej mam nadzieję, że te historyjka zmotywuję was do pomocy w moim problemie, jeśli nie to jeszcze opowiem kawał :

Zorganizowano zawody w pływaniu. Zadanie polegało na przepłynięciu długości basenu pełnego głodnych piranii!

Nagroda:

100000$, luksusowe auto i najlepsza w mieście k*rwa (dożywotnio).

Widzów, jak to przystało na imprezę tej miary, po brzegi. Chętnych do podjęcia wyzwania niestety nie ma.

Nagle.... Bach!

Jeden wskakuje do wody, płynie w popłochu, płynie, piranie obgryzają mu ciało, ale on płynie. Na wpół obgryziony wyskakuje po przepłynięciu długości basenu, dookoła owacje, gwar, a on krzyczy na cale gardło:

- Gdzie ta k*rwa!?

- Gdzie ta k*rwa!?

Organizatorzy:

- Tak, tak, będzie k*rwa, ale spokojnie, wygrał Pan przecież 100000$, auto...

Facet:

- Gdzie ta k*rwa!? Gdzie ta k*rwa!?

Organizatorzy miedzy sobą:

- Jakiś napalony?! Zorganizujcie szybko blondynę!

Facet:

- Gdzie ta k*rwa!?, Gdzie ta k*rwa!?

Przyprowadzają mu extra laskę - najlepszą w mieście - tą co stanowi wygraną...

Facet:

- K*rwa! Nie ta!

- Jak nie ta?

- Gdzie ta k*rwa?! Ta co mnie do wody wepchnęła!

Oczywiście nagrodzę plusikami.

headerlogoc.png

Opublikowano

Zauważ , że jest podczepiony mój temat odnośnie hacków do worlda które działają ! Polecam ten ostatni trainer ponieważ on się aktualizuje automatycznie . Pozdrawiam

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/318762-need-for-speed-world-trainner-for-version-514515516517/

Polecam użyć również Money Hacka :P

http://www.mpcforum.pl/topic/338552-downloadmoney-hack/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...