Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Najwiekszy Idiota W Swiecie Metina

ZalosneForum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno wystawiłem swoja postać z metka na allegro.pl a tu dziś właczam gg a tutaj takie coś koleś mi napisał zebym wszedł na link bo tam jest propozycja zamiany <haha> (jak dla mnie żałosne bo żeby nie zauważyć ze ta strona jest lipna bym musiał być chyba slepy :D )

Kilka SS strony (Nie wstawiam linku zeby nikt nie dal zarobic nobkowi )

95195892103729883513.jpg

69367003767227917903.jpg

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Ja nie wiem po co tacy ludzie się rodzą na tym świecie tylko kraść potrafią ... A tak wgl. to pewnie dużo osób już konta straciło ;<

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

nie no spoko, legalnie tracisz konto, bo jesteś o tym informowany, ale o tym nie wiesz :D :D pozdro

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Hehe też kiedyś dostałem linka do takiej strony. Wpisałem passy do postaci którą już nie grałem. Stworzyłem nową postać o nazwie: HuiGM xD na następny dzień ten sam idiota napisał do mnie że mam mu dać passy do nowego z wyexpionym 50+ albo naśle na mnie kolegów xD podałem byle jakie a tamten mi zaspamował GG :/ Pozdro dla nobów z FIU*MT2 :D

Opublikowano

Hah padłem :D. Koleś nie łamie prawa B). Ktoś nieuważny mógłby się nabrać, a ktoś kto by nie zobaczył tego na dole by oddał i nic nie można by zrobić :P

Opublikowano

Takie właśnie jest nasze polskie prawo. Same dziury w nim, a zanim politycy załatają jedną powstanie dziesięć innych. <_<

Ale chyba można temu kolesiowi coś zrobić, bo nie legalnie ma desing strony metin2.pl

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jeżeli GF lub ci co zrobily ten szablon strony by to zobaczyło i się za te sprawe wzieło koleś by mial przesrane do konca zycia ani on ani jego dzieci by sie nie wypłaciły z tej kary , ale oczywiscie to marzenia tylko :D gf ma to w 4 literach

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Hmm, ale mu również coś grozi :]

Jest to szablon oficjalnej strony metin2, więc gdyby dostało się to gdzieś dalej koleś może mieć dymy.

Oj @2up ma mniej więcej to samo

Powtórzyłem sorrki

1390831561-U140955.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...