Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Przywrócenie Komendy /Shop

CreatePL

System  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który system by? lepszy ?

• Komenda /shop
    • Obecny wgrany.
    • W oglnosci calkowita modernizacja by byla lepsza
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Na serwerze dla wielu osób nie podoba się nowy system i w tym mnie. Dlatego robię tą ankietę na, której wybierzemy, który system był lepszy.

Proszę pisać rzeczy związane jedynie z tym systemem

//Uwaga, głos bez uzasadnienia się nie liczy!!

//Geoning

//To nie jest jakaś ankieta taka ogólna..Mogą dawać głosy bez uzasadnienia. Jest ona po to aby stweirdzić czy się podoba czy nie.

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Opublikowano

Ten. Nie chce się wam chodzić do sklepu, przyznajcie to.

W ogólności chodzi o ceny...

Diament kosztuje 2000 a sprzedaż 700! TO ŻART ?!

1/2 ceny to powinna być sprzedaż...

Ratvii.png

Opublikowano

Klikanie 2304 razy na tabliczke i sprzedawanie cukru przez godzinę zamiast napisać komendę to niezbyt przyjemna perspektywa. Jestem na /shop

mca.png
Opublikowano

Ja nalegam tylko powrotu cen cukru lub poprostu to Co mam teraz zamienic za 1 cukier = 10 Euro, a takto te sklepy mogą zostać.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jestem na nie, wina powolnego sprzedawania cukru, a tak poza tym to jest ok.

Przydałoby się tylko powiększenie rynku i wprowadzenia ograniczenia 1 skrzynka - 1gracz.

Ps. Nieśmiertelność dla wilków lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Wraz z przywróceniem komend /shop powinna zostać także przywrócona cena cukru (10 euro za 1 sztuke)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

ten jest lepszy

bo wtedy to było tak

1.zbierasz trzcinę

2.przerabiasz na cukier

3./shop sell sugar:<ilość>

4.wyjście z gry

sygnaturkan.png

sygnature by replite13

Opublikowano

To niech, chociaż przywrócą stare ceny... Nic nie powiedzieli, ze bedzie zmiana cen, nie zdarzylem sprzedac trzciny, ktora jeszcze wtedy byla warta 10 Euro za jedna.. Moim zdaniem to jest oszustwo.. Przed tym jak wproadzacie nowe ceny, dajcie sprzedac cos co mialo wieksza wartosc wczesniej... a nie z dnia na dzien zmieniac plugin i ceny...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jakoś byłem już przyzwyczajony, wygodniej się kupowało i sprzedawało.

Teraz nawet cukier kijowo się sprzedaje...

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Wystarczą mi stare ceny i możliwość sprzedaży 64 sztuk cukru za jednym kliknięciem. Chestshop jest lepszy, Ci którzy go negują po prostu są leniwi, mi się bardzo podoba chodzić po rynkach czycentrach, jest taka zabawa w pewnym sensie.

Opublikowano

jestem za komenda /shop dlaczego ? mi to obojetne czy pojde do sklepu czy sprzedam komenda ale jak zobaczylem ze po 2 sie sprzedaje idostaje sie 10 euro to zwatpilem i tak jest z wieloma innymi zeczami .. wiec albo naprawia ceny i ilosc sprzedawania albo niech dadza komede shop

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

@2Up: To i tak mało...

@Topic: Ja jestem na nie... Obecnie buduję platformę pod miasto 900x900 z cobblestona i lepiej na miejscu /shop buy cobblestone:1 a nie latać do miasta co chwilę...

PS. Wgl. w tym sklepie można cobblestone kupić??

Nothing to do here.

Opublikowano

Jestem za przywróceniem komendy /shop oraz zostawieniem obecnego sklepu. Aby zachęcić nas do używania tego sklepu powinniście na niego nałożyć mniejsze ceny od tego z komendami i ludzie by się przyzwyczaili.

Opublikowano

Stary system był lepszy ponieważ pisałeś /shop i w każdym miejscu mogłeś se item kupić albo sprzedać, a teraz trzeba łazić!!

Ktoś ma farmę kaktusa albo trzciny i co jak ma wience jak w inventory to musi biegać w tą i we tą.

Stary system GÓRĄ!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jednak ja sobie myśle aby zrobić coś na styl. Że w sklepie (Tylko w nim) Możemy urzywać komendy /shop

Ratvii.png

Weteran
Opublikowano

Leniwi jesteście i tyle...

W każdym mmo jest takie coś jak sklep, nie używa się komend.

Dla mnie ten system jest o wiele lepszy.

Opublikowano

oprócz tego co napisałem wyżej:

-jeśli chce się sprzedać full eq cukru trzeba wysłać 1152 informacje do serwera... kilka osob sprzedajacych cukier w tym samym czasie mogloby zrobic spore lagi :/

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...