Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morderca Wilka

Cristofer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupilem sobie w sklepie wilka za 50k, ktorego po chwili zabil mi gracz o nicku YoDeD

A oto ss na ktorym widac YoDeD'a z mieczem i mojego atakowanego wilka.

56610162.png

Domagam sie zeby grac YoDeD zostal ukarany i oddal mi moje 50k.

Z gory dziekuje.

Pozdrawiam

W mc mam nick Somlagi

@Zavetti on jest dokladnie liczac 2.5kratki od wilka, sprobuj sobie moba na singlu walnac to zobaczysz jak poleci, po za tym Kapalol potwierdzil co widzial ...

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Tak jakoś ja tam tylko stałem z mieczem a z ss-a widać jak to Kapalo bije wilka .

Jak kogoś bijesz to ten "odskakuje od ciebie", a wilk stoi kolo gracza Kapalo. Ty go biłeś bo widać nawet w którą strone wilk jest odsunięty

Weteran
Opublikowano

Ale w śmieszni jesteście...

Za to nie ma bana i kasy wam nikt nie zwróci.

Proponuje zamknąć temat, bo tylko sobie ludzie posty nabijają.

Opublikowano

ja znam to uczucie , ale nie mam ss'ów

tacy ludzie powinni zapłacać 2x więcej odszkodowania i prace robocze bo człowiek duuużo na tego wilka sie wysila

1317143265.png

76561198016489877.png

Nie potrzebuję waszych + i - , nie chce ich ...

Parametry kopmputera :

- Procesor AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz

- Karta Graficzna Asus EAH5770 Series

- Dysk twardy 1TB

- Karta sieciowa 10/100/1000 Mb

Opublikowano

może ja się wypowiem

że gracz YoDeD Jest winny po krótkim teście wraz z WhiteSolder "em przetestowaliśmy ową sytuację i jest to możliwe Mob odlatuje na dość spora odległość około 4-10 kratek w zależności od miecza po walnięciu . Tak więc proszę Administrację o zakończenie sprawy SS są Oraz moja wypowiedź powinna być brana pod uwagę.

Jeżeli jakiś gracz(user) będzie miał jakieś ale do mojej wypowiedzi to zani npisze nich Wejdzie sobie na Single Playeri przetestuje ową sytuację.

Opublikowano
może ja się wypowiem

że gracz YoDeD Jest winny po krótkim teście wraz z WhiteSolder "em przetestowaliśmy ową sytuację i jest to możliwe Mob odlatuje na dość spora odległość około 4-10 kratek w zależności od miecza po walnięciu . Tak więc proszę Administrację o zakończenie sprawy SS są Oraz moja wypowiedź powinna być brana pod uwagę.

Jeżeli jakiś gracz(user) będzie miał jakieś ale do mojej wypowiedzi to zani npisze nich Wejdzie sobie na Single Playeri przetestuje ową sytuację.

Potwierdzam wypowiedź brata że 4-10 kratek w zależności od miecza po walnięciu leci wilk więc proszę o rozwiązanie sprawy z graczem YoDeD

• Dodaj nową pozycję...