Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklepy ....

okti38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przed chwilą zostały wprowadzone sklepy.

Na początku myślałem że to będzie fajna sprawa , ale ....

1. "ale" : Przez te sklepy strasznie laguje ,aby sprzedać coś musimy udać się do sklepu (albo na rynek) gdzie jest pełno ludzi ...

2. "ale" : Nie ma możliwości sprzedania większej ilości rzeczy.

3. "ale" : Często buguje się (Przynajmniej mi) ,gdy staram się sprzedać jakąś rzecz to czasami wyskakuje mi komunikat ,że nie mogę rozwalić tabliczki ponieważ jest chroniona.

4. "ale" : Brak miejsca na rynku (gdzie ja niby mam postawić skrzynie ?W niebie ?).

Wydaje mi się że komenda "/shop" była o wiele lepsza .

Proszę o jej przywrócenie ,lub zmodyfikowanie sklepów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Nie laguje przez sklepy , lecz przez wielką ilość graczy przy nich ...(ciągle ktoś idzie sprzedać)

2.Nie możesz sprzedać kilku rzeczy na raz np. masz 64 diamentu i pykasz po 1 żeby to sprzedać.

4.Tak ,ale powiększyć rynek to chyba nie problem ? Prawda ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam komputer z 2010 roku, i neta 2mb/s i mam 0 lagow, poza tym sklepy nie laguja. Sklepy to super rzecz mozna handlowac bez obawy ze ktos wezmie kase i nie da itemow daja one wiele dobrego

NIE USUWAJCIE TEGO!

Opublikowano

Jezu ludzie wezcie się ogarnijcie pierwsze mówicie że laguje przez nether potem przez antycofke a teraz przez sklep laguję tylko i wyłącznie przez wasze kompy .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Po pierwsze nie lagują po drugie żałośni jesteście. Jak był shop to chcieliście iConomyChest a teraz jak wprowadzili to też Wam nie dobrze.

Mi do pełni szczęścia brakuje lekkiej modyfikacji cen (cukru) i permissions na wilków aby inny nie mogli bo zabijać. Prośba do adminów - to działa na takiej samej zasadzie jak lwc na tablice, drzwi i skrzynie. W chwili kliknięcia kością na pieska automatycznie dodaje się LWC dla klikającego.

Reasumując - to gracze są problemem nie shop, wprowadźmy większą dyscyplinę i nie będą zabijać wilków. Powiedzmy za zabicie tydzień bez serwera, to ich oduczy.

• Dodaj nową pozycję...