Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video]Pokaz Jak Wbijalem Z 63 Do 68 W 5Dni Czesc 1

Grzyb2p31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Video z 28stycznia lev 63

nastepnego dnia wbijam 64

NA MOIM PROFILU jest reszta filmow lacznie 68lev od 25 do 68 wbilem w ok 2tygodnie bez peirscienia expa i zero itemshop przepustki mialem z shopow po 20kk ^^ i raz z alq nikt mnie niepodexpial ;) konto sprzedalem za 30euro oplacalo sie bo gralem neicale 2tygodnie bez itemshopu lecz mialem juz 6poziom konia dodam ze gdyby to byl mental i mial bym pierscien expa na 7dni bym wbil ok 74lev

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Haha dobiłeś mnie grałeś nie całe 2 tyg? a skad militar?samego miliatara bys robil +22 dni <lol2> Kłamstwo ma krótkie nogi :P

@Down

Ale napisałeś wyraźnie że grałeś tą postacią gdzieś około 2 tyg a nie ze expiłeś 2 tyg ; D naucz się składać wypowiedzi

Opublikowano

gosciu napsialem ze mialem juz 6poziiom konia

Sprawdz na daty dodania filmikow 1dzien 1lev a np na 50 to wbijalem wicej nmiz 1lev

moze w 16-17dni wbilem ! wiec mi niepierdol bo ja lepiej wiem to ze 85% ludzi w metin2PL wbija 40lev miesiac to macie problem

userbarwb.png

Opublikowano

kojazylem cie z gry naprawde szybko wbijales ^^ i nawet nimfe +9 i boga ulepszyles w dt ^^ ze mna ja wtedy uelpszylem luske na +8 a ty boga xD

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...