Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieodpowiedni Kidmod

Cristofer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj grajac na serwerze zobaczylem na czacie kidmoda, ktory nie zachowywal sie jak powinien. Chodzi mi o Seebix'a, ktory spamowal, wyludzal pieniadze on innych graczy, zachowywal sie dziecinne i arogancko.

Moim zdaniem nie powinno byc takich kidmodow, i temu panu nalezy sie zdjecie kidmoda, albo co najmniej ostrzerzenie

Tutaj macie screeny

20110416140345.png

20110416135329.png

@DOWN2

wyludzanie pieniedzy i spamowanie nazywasz zartami ? Kazdy kidmod teleportuje odrazu jak ma czas i jak mu nie spamujesz.

To jest ukryta treść, proszę

na ss widac co innego :]

20110416143600.png

@ExpExpNoSex

Ten ss nie jest podstawa aby go "wywalic" odnosi sie do odpowiedzi NuBeN1337

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Jest dobrym kidmodem, teleportuje od razu zaraz gdy zobaczy że druga osoba wyraża na to zgodę. Nie trzeba się go prosić.

Nie wiem po co ty go zgłaszasz jak on wykonuje swoje obowiązki, i pisze z innymi graczami.

Bez takich żarów jak jego na serwerze, chacie byłoby tak wesoło jak w kostnicy.

Proszę zamknąć ten temat bo zaraz będzie mass spam.

@Edit1 Nie zauważyłem na tym screenie, że napisał "Dawać kasę bo będzie ban/kick". Więc jak wyłudza ? Napisał dla żartu "/money pay Seebix all" I to wszystko żadne wyłudzanie. Proszę zamknąć ten temat.

@Edit2. Chyba jestem jakiś wyjątkowy bo mnie teleportuje od razu i do mnie teleportuje od razu.

Opublikowano

Pozwolilem mu raz obkosic pole moje zobaczył jaką mam epicka farme ogrodzona epickim murem z epicka kolejka i wszystko epickie i teraz za mna lazi abym mial to wszystko na współke z nim - jak mu powiedziałem że nie to się obraził...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Taa zażartował a ty od razu wyjeżdżasz żeby go wywalić ...

Nie masz nawet trochę poczucia humoru ? ;x

Co do SS'a z tym, że "nie ma czasu",

Jeśli za takie coś miałby ktoś zostać wyrzucony to by żadnego moda nie było bo każdy co chwile pisze, że jest zajęty ...

Grało się na:

PandoraMT2 - 80 LvL - oFF

EliteMT2 - 110 LvL - oFF

ElandosMT2 - 80 LvL - oFF

Tiveria - 70 LvL - oFF

iMetin - 80 LvL - oFF

NevrasT - 45 LvL - oFF

Tiveria - 45 LvL - oN

Ahrimania - 1 LvL - oN

• Dodaj nową pozycję...