Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Texture Pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy mógł by mi ktoś podać linka oraz SS do jakiś realnych texturek. Chciał bym żeby były jak najbradziej realne :rolleyes: .

http://www.mpcforum.pl/topic/325449-hit1414-01-client-modified-by-zkumeku-redzi/

Chciał bym texturki z tego moda ale same texturki i nie wiem za bardzo jak je wyciągnać. Jak by ktos mógł to z góry dziękuje.

11349-213b1360566d8f14bfb4df7e53b71823.gif
Opublikowano

http://www.mediafire.com/?w1mpyicyccc7mfj

To są chyba podobna ale mi się bardzo podobają może tobie też :P :D

Coś chyba z nimi nie tak bo włączam Minecrafta wyskakuje Mojang i się wyłącza minecraft. ;/

Opublikowano

Texturepacka wklejasz tak

start-->uruchom-->%appdata%--->.minecraft-->texturepacks--> wklejasz w .zip!

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

@up

Też tak mam gdy wgrałem texturki wszystko ok wbijam zmienić teksturke na inną czekam aż się przełączy i cyyyk mc wyłączony .

Jeśli chcesz grać musisz usunąć te teksturki z plików MC

x

Opublikowano

Podany texture pack to Misa - ona z tego co wiem to 64x64 więc musisz ten pack zainstalować przez mcpatcher.

Tu masz duuży wybór textur KLIK

Najbardziej realistyczne to KLIK KLIK KLIK

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

No tak zapomniałem napisać że trzeba je mc pacherem sorki ;/ ale mi się zapomniało tak one są 64x64 więc trzeba mc pacherem

@up no fajne są textury ale ktoś ze słabym kompem może mieć bardzo mało fps na takich 256x256

Opublikowano

Podany texture pack to Misa - ona z tego co wiem to 64x64 więc musisz ten pack zainstalować przez mcpatcher.

Tu masz duuży wybór textur KLIK

Najbardziej realistyczne to KLIK KLIK KLIK

Hmm znalazłem fajną texturkę ale niestety 64x64 więc takie pytanie do was, czy mogli byście powiedzieć mi jak ją zainstalować.

Opublikowano

Musisz sobie całego clienta minecraft tzn. rodzielczość jakby zwiększyć chyba programem mc patcher

http://www.4shared.com/file/_4NI_uli/mcpatcher-1112_02.html

Otwierasz go potem musisz wybrać swojego clienta gdzie masz go zapisanego(powinno byc przy włączeniu)

Potem ustawiasz ,,Tile Size'' na takie jakie są textury czyli jak ty mówiłeś 64x64 potem dajesz patch i ci się patczuje.

Następnie możesz już wyłączyć tego mc patchera i możesz wgrać textury i je ustawić Powinno być wszystko dobrze jak coś nie tak to pisz postaram się pomóc jak nie ja to napewno ktoś ci pomoże :))

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...