Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crysis2][Q] Czarny Ekran

PowerMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to mój pierwszy temat na tym forum Wink ok to tak nie dawno kuzyn ściągnął Crysisa 2 ale po rosyjsku Sad i nagrał mi go na płytę . No ale jak juz wiecie to mało kto zna rosyjski Smile i postanowiłem ściągnąć spolszczenie 330mb ma ono i teraz tak zainstalowałem wrzuciłem jak napisano że do folderu GameCrysis2--->Localized czy jakoś tak . no i miałem coś takiego w pliku system.cfg zmien g_language = English na g_language = Polish i sys_languages = "english,french,spanish,german,turkish,polish" ale ja nie mam żadnego g_language w tym pliku sys_language owszem ale tego drugiego nie a więc zrobiłem wszystko jak trzeba a tą linijkę g_language dodałem i jak włączam gre to 4litery kurrr. nie działa !! tylko zielona myszka i czarny ekran i nic i czekam 30 min nic i wtedy usunałem tą linijkę g_language ale zaraz potym znów język wrócił na rus . Sad błagam pomużcie mi Smile a mój config kompa :

Porcek : AMD PHenom II x2 3.2Ghz @ x3 3.6Ghz .

Karta Gtaf. : Zotac GTX 460 768mb 670Mhz @ 750Mhz

Ram : 4Gb 1333Mhz

Wszystkie gry mi śmigają ale ta nie Sad prosze o pomoc jak by co to moje gg 11786170 dostępny od godz. 10-20 :) a w tygodniu 14,15- 20

Opublikowano

W localized mają być tylko pliki typu polish.pak , english.pak , russian.pak .

A tak ma być w pliku system.cfg

; crysis2

sys_game_folder=GameCrysis2

sys_dll_game=CryGameCrysis2.dll

sys_user_folder=Crysis2

r_ShaderCompilerServer=192.168.14.180;192.168.14.181

log_IncludeTime = 1

sys_languages = "english,russian,polish,italian,czech"

log_verbosity = 0

r_displayInfo = 1

sys_PakLogInvalidFileAccess=0

sys_float_exceptions=0

g_language = Polish

Skopiuj to i zamień.

^ - Instrukcja mająca na celu pomóc w zmianie języku.

W oryginalne gry znajduje się język rosyjski, czeski, angielski, polski i włoski.

own#d

Opublikowano

Hmm... Skoro masz pirata, to nie dziw się ze po zmianie, nie działa. Myślę ze ten sposób działa tylko na oryginalnym crysisie. Sprawdz czy wszsto dobrze zrobiles, tu masz tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/329323-tut-angielska-wersja-jezykowa-w-polskim-wydaniu-gry/

Albo po prostu zakup grę (polecam). Tu masz tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/332869-tut-latwe-tanie-i-proste-kupno-crysis2/

;)

Opublikowano

Poszukaj polskiej wersji ^^. Ja znalazłem polską i śmiga aż miło. Możesz też orginał kupić.

Ja sam na gry nie lubie wydawać kasy.

Opublikowano

dzięki koledzy za pomoc chociaż wiem że nie pomagacie takim jak ja :( ale to i tak nie działa najbardziej pomógł kolega faZ# podał mi jak powinno wyglądać system.cfg a teraz musze pobic mojego kuzyna xD . aha nie mam kaski narazie na nowe gry :( bo 120zł to troche jest xD

Opublikowano

ale co da mi cd-key potrzebował bym oryginalnej wersji gry lub takiego neta co nie ma limitu 3gb xD . Jak mój ściągniesz 3gb i CENZURA ;D bo to jest przecież Orange xD no dobra tam jakoś sobie poradze ściągam nowe spolszczenie może będzie działać xD napisze czy działa jak sie ściągnie czyli za 30min . ma 275mb na chomikuj piszą że działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...