Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Dla Nextkiller

Umber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NextKiller stał na wieży przy drabinie i blokał ludzi zrzucając ich i zabierając eq, normalne chamstwo.

Działał na szkodę serva, to jest to samo co wykopanie dziury i wrzucaniem do niej ludzi.

Mam ss, po dłuższym czasie udało mi się wejść na górę i cyknąć kilka lepszych ss.

http://img707.imageshack.us/g/20110416132629.png/

Mam nadzieję, że dostanie perma i będzie jednego chama i nooba mniej.

Opublikowano

Hahaha, ale fail ogarnij się bachorze. Stałem na wieży tylko, a potem sam na nią wszedłeś i spychałeś ludzi,a z początku kampiłeś na dole i brałeś EQ i potem spadłeś z nim i co? Pauczesz?. Mam nadzieje, że dostaniesz perma za kłamstwo. Ogarnij dupę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie to nie jest pw jak chcecie się przezywać to na pw nie tutaj. A na tych ss-ach widać tylko jak oskarżony stoi na wieży i jak ty wchodzisz na wieżę nic więcej .

Według mnie ban się nie należy

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Hahaha, ale fail ogarnij się bachorze. Stałem na wieży tylko, a potem sam na nią wszedłeś i spychałeś ludzi,a z początku kampiłeś na dole i brałeś EQ i potem spadłeś z nim i co? Pauczesz?. Mam nadzieje, że dostaniesz perma za kłamstwo. Ogarnij dupę.

I po co kłamiesz? Masz dowody? Nie!

Ale ja mam.

I z takim słownictwem to sobie do rodziców wyjeżdżaj, bo cię chyba kultury nie nauczyli.

Opublikowano

Potwierdzam że tak robił. DO tego robił też tak lechistek5. Dla niego tez sie nalezy ban.

Spychal ludzi na ziemie, zbieral eq i nie chcial oddac.

Dowod:

post-93858-0-36412000-1302956603_thumb.png

:)
Opublikowano

A po co on stal na górze i spychał ludzi? Bo jest chamem i noobem utrudniającym grę i należy się ban.

Opublikowano

Wtedy trwała zabawa na wieży było dużo ludzi celem zabawy między innymi było wchodzenie na wieże i przepychanie się było tam ok.15ludzi i pewnie nie jeden raz zginął więc ogarnijcie się.

//nie umieszczamy gifow w sygnach

• Dodaj nową pozycję...