Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Team Pl Vs Team Us

TheMCaHaR2

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Wed?ug ciebie jest lepszy? US czy PL (TEAM)

• PL zdecydowanie
      9
    • US zdecydowanie
      55
    • nie dokonuje odpowiedzi
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Chciałem poruszyć temat : Co sądzicie o Team PL a jak US?

Zapewne udało się wam w swoim życiu dostać blokadę na konto,

Na pewno pisałeś wiadomość Support by odblokowali ci konto,

Jednak nic z tego nie wychodzi...

Tak , polski zespół jeżeli dostałeś blokadę ... Nie wywiniesz się z niego już ...

Po prostu dostałeś Permamentnego bana i już po waszym koncie?

Mam dla was rade!

Zapraszam do oglądania moich screenów , moje wypowiedzi jakie szły do GM'a

załącznik 1 :Mój odnośnik

załącznik 2: Mój odnośnik

załącznik 3: Mój odnośnik

załącznik 4: Mój odnośnik

załącznik 5:Mój odnośnik

I co można z tego wywnioskować?

Że, jeżeli dostaniesz blokadę, nawet systemową .. to nawet dowodów ci nie pokażą,

Jeżeli macie zamiar być szanowani , rozmawiać z team normalnie i rozsądnie

polecam zagrać w Metin2.US Dlaczegoż?

Ostatnio dostałem tam blokadę, za używanie nie legalnego oprogramowania, to był po prostu koszmar dla mnie

Permamently banned...

Oto co napisałem do nich...

i jaką odpowiedź dostałem od nich... [Wersja Angielska]

załącznik 6: Mój odnośnik

[Wersja Polska] Translate google;P

załącznik 7: Mój odnośnik

Jedyne co mnie ucieszyło , to fakt , że z ludźmi z ameryki można się dogadać.

Nie walą ci tekstu typu: Nie , nie odbanuje cię , bo musiałbym wszystkich odbanować.

Po prostu rozmawiasz z normalnym człowiekiem nie z botem !

Zauważcie , że każda odpowiedź na Metin2PL zaczynała się tak samo . ! ! !

0 odpowiedzi własnej , po prostu CTRL+C , CTRL+V , 0 tolerancji dla nas od zespołu ! !

Wypowiadać się, co o nich sądzicie:)

bye

Opublikowano

ja o 100% wole team US

no niby ten nasz coś ta się stara , ale to jest żenada o_O

dziwie się , że jeszcze niektórzy grają na PL

,ale to już ich wybór i sprawa

Team US jest bardziej ogarnięty

nie daje banów na lewo i prawo ...

Jest po prostu bardziej stabilny i dobry .

Tyle na ten temat ode mnie.

Pozdrawiam

Gość Mounthains
Opublikowano

Wgl nie ma porównania. Ich zachowanie jest popierdolone. Myślą tylko o sobie. US z tego co wiem i widziałem to się da dogadać.

Opublikowano

TeamPL odpowiada za nich maszyna , wogóle swojego zdania nie mają , wybierają tekst żeby wkleić i nam ją wysłać.

Oni po prostu mają cię głęboko w dupie , liczy się tylko ich zdanie .

Opublikowano

Team PL to najgorszy, najglupszy i najbardziej nie ogarniety team metin2

Team US jest pozadnym, dobry, ogarnietym teamem. Podobnie jak SG itp.

JA PIERDOLE

Opublikowano

Team Metin2 PL to żenada... tam są dzieci, które kradną rodzicom dowód osobisty żeby się dostać na GM.

Team Metin2 US to zupełnie co innego... banują od razu haxy, ogarniają i są zgrani.

Opublikowano

na PL'u próbują ''banować'' hackerów ale co z tego jak za każdy ban pojawia się 20 nowych botów :P

Team US jakoś daje rade ogarnąć a czemu PL niezbyt...

I te ceny na PL'u mówią same za siebie...

Moim zdaniem Team US jest lepszy poprostu:P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

No nie ma porównania tylko ze słyszałem za Team Usa dostaje normalna wypłatę a Polski team robi to za darmo ( sa zwyklymi wolontariuszami )

Wiec co sie dziwic nasi za darmo o siedza w m1 i im sie nie chce dupy ruszyc ;p a na Usie jak dostaja kase to sa do czegos zobowiązani przecież nie będą stać raz na tydzien w m1 nic nie robic i brac za to kase ;p

Opublikowano

Po tych dwóch metinach pl/us teamch można wywnioskować jacy gracze na nich grają.

Na pl boty i mongolskie yangsellery, na us normalni gracze.

Na pl jak jest event ro raz na rok, na us co chwilkę coś spada.

Kolejna kwestia to ceny przedmiotów, na pl masakra, na us umiarkowane wszystko. :)

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No żeby na pl`u GM sprzedawał yangi na allegro to już chamstwo.

Na US można się spokojnie dogadać i nie myślą tylko o sobie, bo serwer jest dla graczy nie dla nich, tak jak na pl myśla.

Opublikowano

Oczywiście, głos na US. Nie rozumiem, dlaczego oni nie banują tych botów, być może mają jakiś % ze sprzedaży... To przechodzi ludzie pojęcie.

Kupowałem znajomym na PL yangi przez allegro i dwaj sprzedawcy (pierwszy i trzeci od którego kupowałem) przyszli na plac TĄ SAMĄ postacią! Dziwne? ;x

Na dodatek, przecież skoro na jednym komputerze(chińskim dedyku-bocie) stoi ok. 30 botów, to banując raz można zbanować wszystkie te konta po IP, a Team tego nie robi. Już niejednokrotnie pisałem do GM, że widzę bota, on odpisywał, że zbanował i że sprawa rozwiązana, a po 3 minutach w tym samym miejscu biegał ten sam bot... Lenistwo, albo oszustwo :/

Opublikowano

Jak myślicie , moglibyśmy to gdzieś zgłosić czy coś? , moim zdaniem mógłbym złożyć pismo do sądu i oskarżyć ich , nie wiem wypowiadać się?

Nic ci to nie da oni maja wlasny regulamin i ty go akceptowales rejestrujac sie zreszta wiecej na prawnika bys wydal niz to warte.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Metin2.us to jest klimat. Gmowie są dobierani starannie, nie tak jak na PL'u gdzie Gmem zostają dzieci. Całą administracje serwer włącznie z gmami można opisać prawdziwym teamem. Niestety na Pl'u nie ma zgranej ekipy. Można ją nazwać ludzką propagandą i kuplami z ulicy, którzy się nienawidzą.

P.S Ładnie to tak zwalać winę na brata? ;D

cvsk.jpg

Legenda
Opublikowano

Team Metina Us wykonuje swoje obowiązki rzetelnie, nie co team polski. Ostatnio napisałem do polskiego GM-a to w ogóle nie odpisał. Wolał zabijać orki niż pomóc.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Siema a jak juz gadam o tym US to ja tam zbytnio niechce grac bo angielski troche znam ale boje sie ze sie nie dogadam... Czy jest jakies spolszzczenie do metin2 US ? prosze o odp.

@topic

Tak metin2 PL robi se znas jaja i tyle... i tak jak kolega wyzej powiedział wklejmy to na board.metin2.pl

Opublikowano

Metin2 PL team to suki banuja itp nieidzie sie z nimi dogadac lepsi sa z metin US lecz czeba znac jezyk i jak sie pisze po polsku banuja czat

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dziwne że te 4 osoby głosujące na Pl'a się nie wypowiedziały w temacie.. Może po prostu sarkazm bo nie wiem jak to możliwe żeby głosować na Pl'a skoro team jest taki nie ogarnięty ma wszystko w dupie.Racja xDeStRuCtx powinni banować po ip, ale wiesz powiesz im to ale oni są i tak mądrzejsi.Pozdro

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest team metin 2 US, ponieważ rozumieją to że my też jestesmy ludzmi i opdisują.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...