Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zajrzyj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie wszystkie te piosenki to gówno.

Idą sobie takie szczyle po 10 lat, bujają się na boki i słuchają tego chłamu. Myślą, że są kimś...

A co potem? Fajki, wódka, używki, nie każdy kto tego słucha jest taki, ale niestety większość ;(

Opublikowano

wiem że zostanę zminusowany Przez Fanatyków ale oni mają zjebane Słowa w nutach ale Kozackie Bity Osobiście Wole Trzeci wymiar , Grubsona , Fokusa i Klasyk PDG Karter

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Dla mnie wszystkie te piosenki to gówno.

Idą sobie takie szczyle po 10 lat, bujają się na boki i słuchają tego chłamu. Myślą, że są kimś...

A co potem? Fajki, wódka, używki, nie każdy kto tego słucha jest taki, ale niestety większość ;(

Racja bujają się -.- Bo myślą ze koxy ... Lacia walniesz i płaczą ... Ale co poradzisz ^ ^ Ich muza wprowadza w Rytm i I Są bogami ^^xD ...

Zawsze muzę słucham na słuchawkach ^^

76561198375594763.png

Opublikowano

Super pro jpJPJPjpjp firma jestem fajny jebac policje zabije was jestes silny o.O

Ci goscie maja image jakis kozakow i koksow u mlodziezy a oni wygladaja jak kupa cweli .

Nie mowie typowo o tej piosence ale o wszystkich . Kozacy spiewaja muze z przekazem a wygladaja jak zwykle cioty ktore w dupe dostawaly od 2 roku zycia.

wakow9.png