Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdy chcę quest na combo zrobić to go nie mam a mam staty wyższe niż potrzebne, więc co mam zrobić. Szukałem i nie mogłem znaleść. Oto ss:

combo.jpg

Opublikowano

tak musisz najpierw wykonać questy poczatkowe na quest list masz zakladke Wizzard (zdaje mi sie że nim jestes) i tam robisz te questy wszystkie z niej

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Wcale nie :) najpierw mosisz zrobic questy treningowe ktore sa od instructora najpierw musisz odwiedzic npc w miescie potem nauczyc sie walczyc a potem 1 dungeon dopiero potem mozna robic questa na combo auro i battle aure itd

Elberd Hubbard

Opublikowano

DaPiK ma rację. Nie da się zrobić questa na combo nie robiąc innych podstawowych questów do 10lvl.

@Luken

Mógłbyś odpisać na wiadomości które ci wysłałem?? Bradzo cię proszę ^_^

Opublikowano
:) Jeżeli nie bedziesz wiedział ktore to questy kliknij T wybierz zakladke "Quest List" I tam masz drzewko Wizzard (Nazwa klasy którą grasz) i musisz robić z niej questy na początku są to właśnie Treningowe a potem na combo aure i Battle aure I i II jednym słowem na zmiane Class Rank UP ;)

Elberd Hubbard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...