Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić?

kamil_77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pokończyło mi się wszystko, wszystkie ubranka i nie wiem co teraz kupić, jak narazie mam tylko 7k NX i chyba przez najbliższy miesiąc nie zdobędę więcej. Z eventu dostanę Shpake na 30 dni i Backpacka, więc tu problemu nie mam, tylko nie wiem czy kupić Patriot Mask na 30 dni, i do tego jakąś broń (DSR albo L96 AW), czy Patriota na 90 dni? A może zamiast broni kupić Recon Vesta na 7 dni, lecz chyba jest to nie opłacalne? A może jeszcze jakoś inaczej? Proszę o pomoc. (I proszę o nie pisanie żebym odłożył na broń na perma.:)

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Mało tych NX ale szapka sculmaska + lightvest za gp wszystko na 30 dni + broń jaka tam ci się podoba ale do takiego zestawu proponował bym SMG

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Patriot Mask - 30 dni

Recon Vest - 7 dni (daje chyba 15% speeda)

Może : Cyclops Bandanda - 7 dni

Noi moim zdaniem polecam L96 AR

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Jak umiesz grać only snip to kup te maske na 30 dni i jeszcze do tego AW i wymiataj :)

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Specjalista
Opublikowano

takjak up'y mówią, patriot maskę kup, L96A1 AW, light vest za GP i dokup snajpe za gp TPG-1 albo L96A1 jeśli nie masz lvlla, powiększone magazyki i idz na only snajpy,

chociaż ja jak miałem TPG PRO i TPG + klamka klanowa, to dawalem rade na grac normalnie :D a dwie snajpy idealne do QS nie trzeba wlaczac noza tylko po strzale wlaczassz poprzednia snajpe (o wiele szybciej, prawie jak automat!)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Odpowiedzi są takie same więc na pewno będzie dalej identycznie .

Chyba wiesz co juz wybrać .

Chodź moim zdaniem pytanie sie co kupić jest dziwne .

Topic zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...