Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gigantyczne Lagi W Wr ?

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpowiedz: weekend!

i ludzie mają wolne jutro to mozna a nocy pograc ..

zawsze jak jest wolne od pracy czy szkoły (dla niektórych podstawówki ^^) to lagi są większe..

Hejo

Bywalec
Opublikowano

Potwierdzam, że lagi są duże na europie a na tym 1 servie już takich nie ma podobno coś zwalili z tym patchem co ostatnio był i Europa strasznie laguje :P

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Pierdolenie w banie mam to samo lagi jak chuj więc jak inni mogą nie mieć trzeba poczekać bo te durnie znowu coś robią pierdolony warrock jak nie bugi to hacki jak nie to i to to znowu lagi jebane gówno

Opublikowano

Ja jak grałem przed tym patchem to przeważnie miałem yellow ping nie raz green ale to jak mało ludzi było. A teraz tylko na czerwony mogę wchodzić. Coś jest z tymi serverami jest nie tak. Fakt mam wolnego neta ale przed patchem wbijałem nawet na zielony :) !!!

jak coś to mam takiego PC żeby by nie było że to moje wina

PC: AMD Athlon II X3 435 processor -- 3.00 Ghz ( mam 3 rdzenie )

Ram - 3 GB

System--- 32 bit win 7

Klasyfikator systemu windows ( wiem że niektórzy w to wg nie wierzą ale jakiś obraz to daje )

Skala od 1,0 do 7,9

processor ---- 6,8

Pamięć ram --- 7,0

Grafika ----- 7,4

Grafika w grach --- 7,4

dysk twardy ---- 5,9

neta mam od 1Mb do czasami 1,6 -- 1,7

a teraz pytanie do tych którzy wszystko zwalają na graczy xD xD xD i to może moje wina że mam lagi .Mam je zawsze dzisiaj grałem o 8:00 prawie pusty server a lagi że koleś padał po 2 sek :( :(

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...