Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam prywatnego serwera na którym jest dość duży exp i nie wywala do windowsa co 10 min(sprawdzałem już wiele serwerów i na każdym tak było). Możecie mi coś polecić? Serwer musi być bez hamachi

Opublikowano

Jak mnie denerwuja tacy IGNORANCI, czlowieku (mam nadzieje ze moge Cie tak nazwac) masz podwieszony temat z prywatnymi serverami. Bo te servery przez hamachi to sa emulatory, nie nazwal bym tego prywatam i nie wiem co masz namysli piszac z duzym expem...

http://www.mpcforum.pl/topic/141083-tutreg-down-zszc/ <----- link do zszc, zebys nie przeoczyl... :)

Jezeli pomoglem Plusik

Mysle ze mozna zamknac bo takich tematow jest setka i na nastepny raz prosze moderatora o dawanie warnow za takie tematy

Opublikowano

Jak mnie denerwuja tacy IGNORANCI, czlowieku (mam nadzieje ze moge Cie tak nazwac) masz podwieszony temat z prywatnymi serverami. Bo te servery przez hamachi to sa emulatory, nie nazwal bym tego prywatam i nie wiem co masz namysli piszac z duzym expem...

http://www.mpcforum.pl/topic/141083-tutreg-down-zszc/ <----- link do zszc, zebys nie przeoczyl... :)

Jezeli pomoglem Plusik

Mysle ze mozna zamknac bo takich tematow jest setka i na nastepny raz prosze moderatora o dawanie warnow za takie tematy

nie pytałem o zszc bo mam tam postać .... pytałem o ten 2 bo linku w "lista ip i programów do pryvatnych serverów" nie znalazłem (a jeśli jest to sorry musiałem przeoczyć)

wiec

po 1 jeśli już ktoś ma dostać warna to ty bo nikt o zszc nie pisal wiec twój post nie wnosi nic do tematu = spam :)

po 2 ponawiam moje pytanie co to jest ten serv swsro?

hmm a jaki exp hmm w granicach 30-50x

bardziej chodzi o sp bo farmienie się jest naprawdę uciążliwe ( szczególnie jak nie ma się hlvl żeby samemu sie wyfarmic)