Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

End Of Stream ?

xxWisniaPLxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie gdy wbijam na serwer bardzo długo pisze mi LOGGING IN a po pewnym czasie : connection lost end of stream....WTF?

AHA i zapraszam do odwiedzenia i pomocy : http://www.mpcforum.pl/topic/334204-cuboid/

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

AHA i zapraszam do odwiedzenia i pomocy : http://www.mpcforum.pl/topic/334204-cuboid/

Nie mogę w to uwierzyć, w to że masz 16 lat. Aż się łza w oku kręci widząc twoje wypociny. Musisz pisać na chacie jak 12latek? Musisz ciągle reklamować ten swój temat? Xaulin w dodatku udzielił Ci odpowiedzi. No zlituj się chłopie i zacznij czytać swoje wypowiedzi przed nacisnięciem tego magicznego przycisku "Dodaj odpowiedź".

Opublikowano

@UP O co ci chodzi?? To że nam to tłumaczysz to an gówno da..to wina serwera czy ocb ??

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Ja po prostu to mam, jeżeli nie uda się połączyć z serwem za pierwszym razem, nie ważne z jakiego powodu. Restartuje i jest ok. A jeżeli nie jest, to znaczy, że z serwerem jest coś nie tak.

Opublikowano

Czyli serwer off, administracja coś wyjaśni a Twojego zachowania wiśnia nie skomentuje - inni niech zobaczą wszystkie Twoje posty i ten post w którym mnie obrażasz i sobie wyrobią zdanie o Tobie.

PS. Trochę nieadekwatne jest pisać per "dzieciaku" do mnie gdyż jestem od Ciebie starszy i o wiele bardziej wychowany niż Ty. Nie mam zamiaru się kłócić - wolę raportować - więc oszczędź czasu i mi i Tobie, nie pisz następnego durnego posta w stylu "menthosh ty downie etc etc"

• Dodaj nową pozycję...