Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Dla Lechistek5

Wilan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ja razem z YoDed postanowilismy zrobic caritas dla potrzebujacych. Znaleźliśmy miejsce zaczynamy budować budke na skrzynie a lechistek przybyl powiedzial ze to jego teren. Ten teren byl za miastem okolo 15 kratek i niema tam cuba a on nam wszystko rozwala tu jest ss post-329238-0-63096300-1302858167_thumb.png

Opublikowano

Teren osobiscie nalezy do Gdanska. 15 kratek jest bardzo mało więć zniszczyłem. Bylo jakieś 5 odstępu od muru i od kopalni.

RMCF1902

Opublikowano

Ludzie weżcie mu dajcie bana to cie nie wyczynia to szok kazdego przezywa a ten teren nie nalezy do gdańska poniewarz nie ma tam cuboida i teren jest poza murem .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

nie mogliscie znalesc innego miejscA?! Silesia tak samo poza murem domki bez pozwolenia niszczone z syjonem tak samo

RMCF1902

Opublikowano

eh na tych ssach za wiele nie widać niestety a ja do lechistka nic nie mam troche mi pomagał...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Oj boże boże lechistek mam duuużo spraw do ciebie więc Zaczynamy!:

1.Postawiłeś warpa wyrównałeś teren zrobiłeś miejsce pod miasto wszystko super tylko że to NIE BYŁO MIASTO To było wyrównane miejsce z warpem gdzie każdy mógł robić co chce.

Pomijam sytuację gdzie ktoś postawił chatkę z tabliczką informującą o jego posiadłości a na warpie nie było niczego informującego że to jest "miasto" gdańsk.

2.Syjon i Silesia TO SĄ MIASTA mają cuba warpa mieszkańców zorganizowaną grupę wiedzą co robią i mają w planach powiększanie swoich miast więc dlatego zabraniają budowę działek zbyt blisko miasta.

3.Tak dla niego słowo noobsy może być obraźliwe ponieważ nazywasz go kimś kim nie jest i tak 5 kratek od muru tego twojego "miasta" to już nie twój teren.

Tyle ode mnie Pozdrawiam w obalaniu n00bstwa.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Lechistek to noob, zaprosił mnie do swojego domku, powiedział że mogę wejść do jego klatki z psami i jak je walne to nic się nie stanie, myślałem że rzeczywiście nic się nie stanie bo PvP przecież off a one mnie zabiły, on zabrał mi eq i potem jeszcze mówił modowi ze ja mu sie do chaty wpakowałem (lwc na drzwiach do domu i klatki) i psa mu zabiłem...

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• Dodaj nową pozycję...