Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja/Pytanie ! Do Modów/Admów I Użytkowników

fresh24

Czy podoba ci się GENERATOR TEMATÓW?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? GENERATOR TEMATÓW?

• Tak
      0
    • Nie
    • Nie wiem
      0
    • Nie przeszkadza mi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się was zapytać co sądzicie o "Generatorze tematów" według mnie (wyrażę się tak:) JEST DO BANI!

Dlaczego?Otóż , bez żadnego ostrzeżenia dostałem 5% i zamkneli mój temat D:

Zobaczcie:Mój temat

I czy nie wygląda fajnie ? Kolorki,nie mieszają się , fajny tekst itd.

A teraz zobaczcie temat wygenerowany "tym czymś": Temat!(bez urazy dla właściciela:))

No proszę was!

Zalety:

-no niby jest no bo generuje jako/takie dla kompletnych noobow w tworzeniu tematów przyda się

Wady:

-podaje 200% mniej informacji,na pewno będzie spam z pytaniami(np. w moim temacie jest news,tut,itd.)

-Jest nieestetyczny czemu? bo nie ma żadnych kolorków,nie da się nic samemu podkreślić co jest ważne a co nie D:

-dodaje sobie reklamę na końcu

Jeśli dalej tak będzie to już mnie nie zobaczycie!Chciałem wam pomagać a wy co? tylko masz 10% masz 5% i teraz jestem wk****

Na początku forum było bardzo fajne ale teraz...MODY CZEPIAJĄ SIĘ WSZYSTKIEGO I NADUŻYWAJĄ WŁADZY

Pozdro dla wszystkich ziomków którzy tu zostają i muszą pisać tematy w tym badziewu .... Cześć!

Jak zobaczycie badziewny temat to owszem dajcie 5% i wyślicjcie do generatora ale jak temat jest fajny to po chole****

Chciałbym jeszcze wspomnieć że Generator tematów nie zgadza się z regulaminem ! bo nie podaje na początku : [DL] lub [TUT] !

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Opublikowano

Niewiem o co ci chodzi... Jesli to, co robisz wyglada ladnie i estetycznie mozesz napisac do moderatora na pw czy mozesz zrobic dany temat za pomoca innego generatora, innych napisow jesli sie zgodzi rob... Albo mozesz tez dac sugestie o zmodyfikowaniu istniejacego generatora... Wg mnie to z generatora wyglada lepiej niz twoje napisy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...