Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dirt W Shopie

MUFIGHTER

Dirt  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Dirt jest potrzebny w shopie ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dirt bardzo się brzydaję gdy ktoś coś wyrównuję np : teren pod miasto sam kiedyś pomoagałem w budowie miasta i dirt trzeba było zbierać było to bardzo czasochłonne . Proszę o dodanie dirta (ziemia) do sklepu

refy RMCF1902

Opublikowano

Ja jestem na nie ponieważ w tej grze chodzi o to żeby budować budowle wydobywać surowce itp. A jak by wszystko było w sklepie to by było strasznie łatwo (poza tym prawie wszystko już jest ) i traciło by się tą frajdę tak jak powiedział menthosh .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Może dajmy cuboidy w sklepach. Dirt można tanio kupić od graczy(20 euro za stack).

I like minecraft, terraria and banana.

Fajnie się klikało?? :D

3PLBp.gif

Opublikowano

OO cuboidy w sklepach boska rzecz..ale patrz na to tak ty sobie budujesz coś a ktoś ci na to kładzie swojego cuba..no chyba że byście zrobili tak że pisze czyj cub i np. Jeśli ktoś postawi cuba na twojej budowli to ss i na forum...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Jestem na nie po co to? Nie chce wam się zbierać to nie grajcie na tym ta gra mniej więcej polega (zbieraniu i budowaniu)

Mało dirta wokół ?

A może dodacie wszystkie rzeczy do sklepu?

W sklepie powinny być tylko rzeczy których nie można normalnie zdobyć na serwerze.

Jak by było wszystko to gra stała by się nudna ile można ciągle budować.

A jak chcecie ciągle budować ściągnijcie WOM klienta ( world of minecraft ).

Budowa bez ograniczeń.

Takie jest moje zdanie na ten temat i ogółem na temat shopu.

Opublikowano

Nie, nie no i nie ... Wyrównuj teren kopiąc a nie dobudowując ... Dirtu jest multum, nie potrzebujesz narzędzia do wydobycia.

Opublikowano

Jestem na nie. Za duże ułatwienie gry. A przecież tutaj chyba o to nie chodzi żeby wszystko kupować w sklepie?

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Jestem na nie:

zbyt by to ulatwilo gre... a inni by nie mieli satysfakcji

Tak by gra się ograniczała do samego zarobku a tak chociaż jest co porobic ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ja jestem za wprowadzeniem pluga ze skrzyniami z ktorych mozna kupowac i resecie pieniedzy na serwie. Dirta ma nie być w sklepie bo za latwo bedzie przywrcoccie cobble a najlepsza to bylaby w sklepie jednorazowa drewniana siekiera do cube'a

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A ja jestem za skasowaniem shopu, tylko serwer psuje.

Bardzo odważna propozycja, tyle że o ile inne dostępne w sklepie surowce takie jak żelazo czy złoto można wykopać to glowstone niedostępny na "ziemi" jest jednym z ważnych budulców.

Weteran
Opublikowano

Wool, glowstone itp. można byłoby kupić u Admina lub moderatora, tak jak to jest na innych serwerach bez shopu.

Oczywiście na dzień dzisiejszy takie rozwiązanie odpada - moderatorzy i tak mają za dużo na głowie.

Ale jak dojdzie kilka moderatorów to moim zdaniem taki pomysł jest jak najbardziej dobry.

@down: przeczytaj tego posta.

Opublikowano
A ja jestem za skasowaniem shopu, tylko serwer psuje.

Skąd by się wtedy brało wełne i inne rzeczy których nie można zdobyć?

Powinno się usunąć te rzeczy które można zdobyć samemu. Ale zapewne nikt nie ruszy palcem w tym kierunku... BO MU SIĘ NIE CHCE.

mcac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...