Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do użytkowników forum czy da się zdjąć te pare % ??? Jak tak to jak ??? ja chyba mam 45% a chce złożyć podanie na kidmoda działu SFGame ;)

. .

Opublikowano

Pisząc tuty, pomagając userom, wysyłając raporty - krótko mówiąc, trzeba być aktywnym. Yyy..Po pierwsze, primo - Aplikacje składa się do całego działu a nie do jednego poddziału. Po drugie primo - Jak masz 45 % to możesz pomarzyć o byciu kidem na chwile obecną. Po trzecie primo, ultimo - Staraj się to będziesz miał szanse :P

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Pamiętaj tylko, że nie możesz sobie napisać byle jakiego poradnika, na odwal i prosić o zdjęcie procent. Musisz się naprawdę przyłożyć ;)

Na przyszłość będziesz wiedział, że spamowanie się nie opłaca.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pisząc tuty, pomagając userom, wysyłając raporty - krótko mówiąc, trzeba być aktywnym.

Mi tam nikt , nigdy za pomaganie userom i wysyłanie raportów nie sciągnął żadnego %

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bądź grzeczny i aktywny w dziale :)

Nie zakładaj tutaj głupich tematów, nie spamuj.

Jeżeli będziesz przestrzegał tych rad to możesz za jakiś czas napisać do Administratora/GMa, przedstawić sprawę i poprosić o zdjęcie kilku %.

Nawet się nie obejrzysz a będziesz czysty.

PS. Nic na siłę! Nie staraj się robić byle czego w dużych ilościach. Lepiej zrobić JEDEN dobry poradnik, niż naspamować 20.

Temat zamykam - sprawa moim zdaniem wyjaśniona

f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...